Elmarad az idei homoszexuális felvonulás!

2020. július 21. 22:22

Novák Előd
Facebook
Végre a négy fal közé szorulnak.

„ELMARAD az idei homoszexuális felvonulás! Végre a négy fal közé szorulnak, oda is való a szexuális devianciájuk, nincs szükség »mutogatós bácsikra«! Pedig a szokásos propagandafelvonulásukat most sem tiltja a kormányzat, sőt letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: deviáns, garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltották be.

A rendőrség a Mi Hazánk számos rendezvényét betiltotta már a törökszentmiklósi felvonulásunktól kezdve az Országos Roma Önkormányzat székháza előtti megemlékezésünkön át a deviánsok kérkedése elleni tüntetésünkig. A kormányzat láthatóan minket üldöz, sorozatosan kapjuk a százezres vagy nagyobb bírságokat, immár Facebook-bejegyzésekért is.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás mindenkori betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk. A jelek szerint egyelőre hiába, mert csak az ellentüntetésünket tiltották be, pedig az nem is a vonulás útvonalán, hanem egy szomszédos utcában lett volna. A kettős mércét, illetve a kormányzatnak a homoszexuális lobbi előtti letérdelését mutatja, hogy a Horthy-emlékfelvonulásainkon az ellentüntetőket ugyanarra a közterületre is beengedték a Szent Gellért és a Fővám téren, míg a magunkfajták egy szomszédos utcában sem demonstrálhatnak a devianciák népszerűsítése ellen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Alap, hogy a szexualitás magánügy ..... ezért sem értem, hogy miért ez az utcán vonulás.

Köszönjük Előd, mehetsz a DK pénztárához.

Elöljáróban, tisztelem mindenki másságát, amennyiben azt kulturáltan, az elfogadott társadalmi együttélési normákon belül éli meg. Miként tette azt Gobbi Hilda, Mensáros és a többiek.

Viszont elítélem a gusztustalan utcai magamutogatást, szeméremsértést, ami egyik kormányunkat sem zavarta, még a családokat, az ifjúságot annyira preferáló Fideszt sem. Vajon miért nem?

Ahogy olvasom a hozzászólásokat, a fideszesek nagyobb problémája, hogy Novák, pártjuk hiteles-e a téma felvetésében, tiszták-e? De ki itt a tiszta? Csuhások térdre! majd ugye jött a jámbor fordulat, a taktikai váltás, s ma építik a templomokat. Az Internacionálét egykor tele torokkal éneklő elvtársak ma építik a kapitalizmust, Moszkva feltétlen híveiből Brüsszel kiszolgálóivá vedlettek. A politikai paletta tele van kaméleonokkal, minden oldalon.

Milyen jogon tilt be a rendőrség egy ellentüntetést? Akkor most van jogállam, vagy nincs? Ha egy más szervezet tiltakozna a felvonulás ellen, az kapna engedélyt a rendőrségtől, vagy a tiltás kizárólag Novákék pártjára vonatkozik?

A Jobbik, minden leágazásában fényévekre áll az értékrendemtől, de akkor ne legyen kettős mérce, a Fidesz meg ne legyen pipogya megalkuvó.

A szexualitás magánügy! Pont.

Nem Karácsonyon múlt, hogy elmarad, ráadásul több helyszínen. Ráadásul beszéddel is készült a megnyitóra.

Most mi lesz a Dékával, Dobrevvel, Gréczivel, Kunhalmival, Cseh Katalinnal, Donáth kacsával, Tordai Bencével, Szabó Tímeával, Szabó Rebekával...? Jakab Péter is készült már, hogy kimegy.

https://pestisracok.hu/wp-cont..

https://pestisracok.hu/wp-cont..

https://pestisracok.hu/ezen-a-..

https://pestisracok.hu/wp-cont..

https://pestisracok.hu/wp-cont..

Kunhalmi és Tordai lemaradt.

https://pestisracok.hu/ezen-a-..?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202010" target="_blank">https://pestisracok.hu/ezen-a-..

https://pestisracok.hu/ezen-a-..?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202010" target="_blank">https://pestisracok.hu/ezen-a-..

Miért is lennél, mennél, ha nem itt laksz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés