Menczer: A Momentum magyarellenes módon Mark Rutte oldalára állt

2020. július 20. 15:28
A Momentum a Magyarország ellen dolgozó „bevándorláspárti holland” oldalára állt – hangsúlyozta Menczer Tamás.

A Momentum a Magyarország ellen dolgozó „bevándorláspárti holland” oldalára állt – hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára Mark Rutte miniszterelnökre utalva hétfőn a Facebook-oldalán. „Gyalázatos, hogy Momentum sokadszorra a magyarellenes oldalra áll” – fogalmazott, kifejtve: a Momentum vezető politikusai Magyarország helyett a liberális holland miniszterelnököt választották, aki a most folyó EU-csúcson Magyarországot támadja, és azt akarja, hogy büntessék meg Magyarországot, és vegyék el a magyaroknak járó uniós forrásokat.

Menczer Tamás kiemelte: „a Soros-családdal boldogan fényképezkedő, bevándorláspárti Mark Rutte jogállamiságról beszél, miközben Hollandiában a kormánya elhallgatta a bevándorlók által elkövetett súlyos, erőszakos bűncselekményeket”. A Momentum fiatalos lendülettel dolgozik, a „baj csak az, hogy Soros György irányítása mellett”, és folyamatosan a magyar emberek ellen. Most is az idegen érdekeket választották, ahogy tették ezt korábban is, hiszen a román és a szlovák választási kampányban is a magyarok ellen dolgoztak, a napokban pedig már arról beszéltek, hogy a 60 év felettieknek és a vidékieknek nem kellene szavazniuk – írta a KKM államtitkára.

(MTI)

Összesen 315 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A momentum egy nemzetáruló, hazaáruló magyarokat provokáló hálózati utasításokat végrehajtó, nem magyar párt, ahogy a vezetői sem.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. július 20. 16:02

Egy bizonyos Orbán nevezetű is fényképezkedett már boldogan Sorossal. Ebből milyen következtetést von le a magyar külügy?

Hollandiában az állam, a nem korrupt holland állam igen kedveli a botmixeres operációkat, mint magyar barátjuk, Cseh Cafka, bocs, Katka:
"általában a nő választ, hogy ő hogyan szeretné megszakíttatni a terhességet. Tehát van ennek az a klasszikus sebészi módja, amit Magyarországon is végeznek. Illetve van, emellett…
PRK: Köznyelvi nevén botmixer, igen, elég brutális."
Emellett eleven emberi húsokat árulnak a hollandok, állami engedéllyel, kirakatban.
--- Szóval, tényleg, a hollandokra figyelni, sőt: fókuszálni kell, és pofán vágni, ha "fölényeskedni" akar.

Válaszok:
Sulammit | 2020. július 20. 16:36

Eutanázia, legális drog, ateizmus... meg kell őket leckéztetni.
Az a nép, amelyiknek mindegy hány és milyen migránst enged be, az vallástalan, legalábbis a kereszténységgel szemben ellenséges, jó esetben közömbös.
Hát igen, a húspiacukról is hírhedtek a Hollandok.

Keresztény konzervatív vagyok. A senki az te vagy, ha így nevezed egy fórumtársadat, te Vörös Rébék!

Ami pedig a "fidesznáci gyűjtőportált" illeti mi nem vagyunk és sosem voltunk nemzetiszocialisták, Hitler rajongók, ellentétben veled és a baloldali, Orbánt, és a fideszeseket gyilkolászni, lámpavasra kötni akaró kommenttársaiddal együtt.

"Nem adhatok mást, csak mi lényegem."

nem olvastam el a hozzászólásokat, sietek, mennem kell egy programra. A Klubrádióban vendég volt Orosz Anna - idegesítően röhögött, nagyon egy primitív nő -, a DK elnökségi tagja.

Gyuri, Kádár Barnabás, időseket érintő értekezéséről faggatta ezt a roppant unszimpatikus libát. persze elhatárolódott Kádártól.......majd a betelefonálók sora jegyezte meg, hogy eső után köpönyeg. A Momentum saját szavazótábora időseit sértette vérig, felesleges mosakodni.

A Momentum Soros lunga manusa, zsoldoshadserege, Magyarország ellen.

nem állt oda. Eleve onnan ered.

"csak a szegín' Népszabóság ment a levesbe."

A Szabad Nép, Rákosi pártlapjának a jogutódja? Ha lett volna rendszerváltás, akkor az ottani újságírókat átvilágítják, ha munkájukkal aktívan támogatták egy diktatúra működését, akkor azért bíróság előtt felelnek, az újságot megszüntetik, a szerkesztőséget pedig átalakítják amolyan "terror háza" múzeummá.
A náci rendszer ennél sokkal keményebb elszámoltatással nézett szembe.

Nono! Berg már befészkelődött a II. kerületbe.

Menczer for perzident!

Ezek a bergek, katkák, fegyőrök küldött fizetett ügynökök.

,,és nem, mielőtt rámsütnéd, nem vagyok gyurcsányista, soha nem is voltam,,

A hozzászólásaid ennek ellentmondanak.

A 24.hu linkjén pedig ami olvasható, abból csak a tények hiányoznak.
Például: a konvergencia adatok meghamisítása, az öszödi beszéd, a tüntetések, a szemkilövetés, kardlapozás, a kutyafitnesz, a 42 cm-es kilátó, a külföldi tőke kiszolgálása, stb...

,,origonak 2 napja még semmi baja nem volt Ruttéval,,

Nem volt? Akkor ez mi?

,,Brüsszelben nem csak a lengyel és magyar vétókkal számolnak: péntek éjjel az ülést elhagyó Mark Rutte holland kormányfő leplezetlenül vallott arról:
a kollégáit kissé felbőszítette Hollandia következetes és szigorú álláspontja a pénzkérdésben. Hága ugyanis minél rövidebb pórázon tartaná az újjáépítési pénzek fő kedvezettjeinek számító déli országokat. ,,

Csehkatka a vatszdöpáver csaj meg répakinga legújabb kiadása. Kanadából, Jew Yorkból itt teremnek. Nem Amsterdamba mennek, hanem a II. kerbe, meg Brússzelbe.

A II. kerület felhígult. Meg nem voltak tájékoztatva ki ez a Berg Dániel. Beköltöztek ilyen yuppiek meg úgy látszik hollandusok. Már az OGY választásokon is voltak körzetek ahol pl. egy Dobrev Klein Nidermájer nyert.
A holland királyságban a király ab ovo a kormány tagja. Nincs alkotmánybíróság. A parlamenti törvényeket a kormány és a parlament (a nép választott képviselői) közösen fogadják el. Holland alkotmánybíróság nem létezik, ugyanis a holland alkotmány tiltja, hogy a bírák alkotmányjogi szempontból vizsgálják a törvényeket.
Mégsem szívózik velük senki. Megértem egy 5 centet sem akarnak dobni pl. a taljánoknak. Legjobb lenne ezt az egész kötvényesdit - ha el is fogadja az ET valahogy - a parlamentek szétbombázzák.

Az, hogy nem találod az idézetben Magyarország érintettségét, a vakságodnak és logikátlanságodnak köszönheted.

Pont olyan szélhámos, mint azok akik támogatják.

PapRikaKinga meg Juhász Petya helyett vannak most ezek. Show must go on.

nincs már jobbikos. A P-ből kooptálnak egy belépőt Klein Piroska öregecskedő kazántestű lányát tolja be. Fercsi a puccsok mestere vissza lett puccsolva.

"Hollandia NEM jogállam!"
Királyság. A király a kormány tagja. Soha senki nem basztatta ezért őket.

Mégis Berg D alpolgi lett - itt a II. kerületben - Csehkatka Brüsszelbe bringázik, Olga néne kultuszügyi népbiztos lett, kötvénykibocsátás van. Rossz a tájkoztatási munka.
Gajda, Krinyó, Lackner, Drazsé, Vágó, Tüttő..
Dobreb Klein EP alelnök.
A kötvénykibocsátás a lényeg.

A kémeknek nem szokták kitenni az életrajzát.

Ugyanazért, amiért egy libsibolsinyaloncot.

Berg Dániel karrierje egy Magyarországra átdobott ellenséges ügynök karrierje.
Rácz Zsófiét nagyon nehezményezték és köpködték az ellenzéki sajtó részéről, na meg itt is.
Azt viszont nem olvastam, hogy Berg Dánielé valakinek is szemet szúrna az ellenzék részéről. Sem a sajtó, sem az itt commentelők nem voltak kiakadva rajta, pedig van min.

Bizony már nem elvtárs a megszólítás, mint a te idődben. Most úgy mondjuk, hogy hölgyem, uram.

Akkor ne kapkodd a fejed, mert elszédülsz!

Minden évben többször járok külföldön.
Nem éltem a Kádár-korszakban, úgyhogy kopj le rólam.

Ha utálnám, nem járnék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés