Vágó István: Legyen nálunk közép-ázsiai jogállam és török sajtóirányítás!

2020. július 16. 20:58
A DK-s önkormányzati képviselő Kövér László szavaira próbált reagálni.

Nem vagyunk hajlandóak önként felcsatolni a nyakörvet, melyen a lánc végét olyanok fogják, akiknek feltett szándékuk a közép- és kelet-európai kisállamok újbóli gyarmati alávetése!” – mondta Kövér László az Országgyűlésben. A házelnök szavaira Vágó István közösségi oldalán reagált, meglehetősen ironikus stílusban.

„Helyes. Ki innen a Mercedesszel, Audival, BMW-vel, Knorr-Bremsével, Legóval, Swietelskyvel, zárjuk le a nyugati határokat, járjanak a fiataljaink Dusanbéba tanulni és dolgozni, elő az örök és megbonthatatlan s̶z̶o̶v̶j̶e̶t̶ orosz konzervekkel (© Boncz Géza) és metrókocsikkal, kínai szoftverekkel, legyen nálunk közép-ázsiai jogállam és török sajtóirányítás! Mert nekünk csak a türkök segítenek, a Nyugattól úgysem kapunk egy fityinget sem!” – írta az egykori kvízprofesszor.

Nyitóképünk forrása: MTI/Kallos Béla.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez csak egy szimpla agitátor. Kis Kohn Béluska.

A DK kizárólag kreténekből áll.

Meg aztán mi 'undorító turáni törzs' vagyunk. Legalább is Harold Nicolson trianoni brit delegált szerint, akivel megcsonkított országunk térképét is megszerkesztették.

Létezik a mucsaiságnak egy szintje, amit csak a DK tud ilyen stabilan hozni.

Mert amikor nem Orbán volt, akkor itt olyan demokratikus, jogállami,...igazságos volt?

Ez így van, ahogyan írod. Európa előbb, utóbb ketté fog válni az egykori vasfüggöny mentén. Az a nyugat, amelyik egykor Sztálinnak adott minket, azt érte el, hogy az akkori diktatúra hatására megőriztük a józan eszünket és most felismerjük az újabb, más fazonban jelentkező diktatúrát. A nyugat ezt nem érti.

Ez a DK hivatalos programja egyébként.

Szerintem ahhoz nem kis difi kell, hanem elég komoly mentális sérülés, hogy azt az alkoholista, hazug trógert valaki vezetőként elfogadja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés