Pénzszórás kamu konzultációra

2020. július 16. 12:59

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Miközben a valódi vélemények pont hidegen hagyják Orbánékat.

„A kormány úgy szórta a pénzt kamu konzultációra, mintha nem lenne holnap, miközben a valódi vélemények pont hidegen hagyják Orbánékat. A Rogán Antal által uralt Miniszterelnöki Kabinetiroda nyilvánosságra hozta, mennyibe fájt évek alatt a négy nemzeti konzultáció. Az összegzés szerint ez meghaladja a bruttó 7,5 milliárd forintot. A legutóbbi, koronavírussal kapcsolatos levelek gyártási és előállítási költsége például közel 1,9 milliárd forint volt.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy az a kormány, amelyik egyébként magasról tesz az emberek őszinte véleményére, úgy szórja a pénzt kamu konzultációra, mintha nem lenne holnap. Mi, európai magyarok úgy látjuk, sokkal célravezetőbb és gazdaságosabb lenne, ha az agyament döntések és az oligarchák babusgatása helyett inkább kinyitná a szemét a Fidesz-kormány, és körülnézne, hogy mire van szükség egy élhető, európai ország megteremtéséhez. Minthogy azonban nekik ez nem áll érdekükben, kétség se férjen hozzá, hogy továbbra is milliárdok fognak kirepülni az ablakon konzultációs ívek formájában, amíg Orbánék uralkodnak az országban.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője”

(MTI-OS)

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Stilisztikai szempontból bravúrosak ezek a DK-s megnyilvánulások. Afféle Szabad Nép reload az '50-es évekből. Amikor még nem Európai Egyesült Álamokat akartak, hanem a világ proletárjainak egyesülését a nagy Szovjetúnió vezetésével. (Akkor az volt neki az EU...)

hát, ne szavazz a fideszre. Kibírjuk!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés