Orbán: A magyarok pénzéről a magyaroknak kell dönteniük (videó)

2020. július 16. 19:30
„A magyar álláspont világos: a magyarok pénzéről a magyaroknak kell dönteni” – szögezte le Orbán Viktor, megjegyezve: vannak erre más jelentkezők is, „különösen a brüsszeli bürokraták”.

„A magyarok pénzéről a magyaroknak kell dönteni” – hangsúlyozta a miniszterelnök a Facebook-oldalán az EU-csúcs előtt, csütörtökön közzétett videoüzenetében.

Orbán Viktor közölte: Európa történetében példátlanul nagy közös gazdasági csomagot állítanak össze a koronavírus-járvány következményeinek enyhítése érdekében. „Ehhez mi is hozzátesszük a magunkét” – fogalmazott a miniszterelnök, jelezve: indul Brüsszelbe, ahol „komoly és férfias” tárgyalások várnak Magyarországra. Mint mondta, vita van arról, hogy ki döntsön ezeknek a pénzeszközöknek a felhasználásáról. „A magyar álláspont világos: a magyarok pénzéről a magyaroknak kell dönteni” – szögezte le Orbán Viktor, megjegyezve: vannak erre más jelentkezők is, „különösen a brüsszeli bürokraták”.

A parlament föltarisznyázott. Világos döntéseket hoztak, amiknek érvényt kell szereznem” – utalt a kormánynak az uniós hitelcsomag támogatásához feltételeket szabó, kedden elfogadott kormánypárti országgyűlési határozatra a miniszterelnök, azt is kiemelve, hogy a magyarok jövőjéről csak a magyarok dönthetnek.

(MTI)

Összesen 191 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Neked 10000 kilométerről nem mindegy? Miért pofázol bele a magyarok dolgába...

Lölő, figyelj!
4 láb jó, 2 láb rossz!


Crusader 2020. július 16. 19:44
1941
Viktor!

Te vagy az elmúlt 100 év legtehetségesebb magyar politikusa és egyben a leghazafiasabb is.

Válaszok:
Orbán Rálehel | 2020. július 16. 21:54
Mr Diener Mann | 2020. július 16. 23:20
Szuverén maffiaállam | 2020. július 16. 23:30

Értékelhető hozzáállás. Csak tudod erre én meg azt mondom, nekem a fejlett nyugat szétesése, megbicsaklott multikulti társadalma az ami nem tetszik. Ráadásul míg Orbánt le lehet majd váltani egyszer, a nyugati társadalmakat szétbaszó muszlim és fekete hordáktól már sohasem lehet megszabadulni. Ebből a perspektívából te geci ostobának tűnsz, már meg ne haragudj.

Mit idegeskedés? Ha Orbán tényleg annyira korrupt, meg rossz vezető, majd leváltja a szavazópolgár-ez lenne a demokrácia lényege. Ha meg a szavazók azt érzik, anyagilag és élhetőség szempontjából javul az ország, akkor a fejed tetején is pöröghetsz, meg le mehetsz alpári a jó lipsi módra, akkor is marad Orbán. És képzeld, a választó nem olyan hüje, mint te vagy, neki érthető a Fidesz demográfiai és migráns programja. A kibaszott globalista multikulti megközelítésetek akkor is a nemzellenes, ha közben magyarnak hazudós magad....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés