Százmillió forintot ad a „tanulási jogaiktól megfosztott” gyerekeknek Polgár András üzletember

2020. július 14. 16:21
„Nem lehet néhány »kiválasztott« roma honfitársunknak odavetett pár százezer forintos kártérítéssel egy egész népcsoport évszázados kirekesztettségét, gyerekeik jövőjének szisztematikus elrablását megfizetni” – indokol a hvg.hu-n megjelent cikkében az üzletember.

Polgár András üzletember, a Polgár Alapítvány az Esélyekért alapítója a hvg.hu-n megjelent írásában jelentette be: százmillió forintot ajánl fel induló támogatásként a tanulási jogaiktól megfosztott, elkülönített körülmények között tanulni képtelen roma és nem roma gyerekek tanulási – és ezzel élet – esélyeinek javítására.

Megírtam, amikor kénytelen voltam egyetérteni a rasszistákkal; szerintem sem szolgáltat igazságot a gyöngyöspatai ítélet. Persze, nem a kártérítés megítéléséért tartom igazságtalannak, hanem mert nem lehet néhány »kiválasztott« roma honfitársunknak odavetett pár százezer forintos kártérítéssel egy egész népcsoport évszázados kirekesztettségét, gyerekeik jövőjének szisztematikus elrablását megfizetni. Ráadásul bocsánatkérés, a konzekvenciák levonása nélkül. A Bíróság – minden fokon – tette, amit tehetett. Kimondta, hogy jogtiprás történt, és kártérítés fizetésére kötelezte a jogtiprókat. Igazságot azonban nem szolgáltatott. Az nekünk, elkövetőknek a feladatunk” – írja cikkében az üzletember, aki szerint „a jóvátétel egyik módja, ha a (köz)milliárdokat uszítás-propaganda helyett az igazság helyreállítására költjük”. 

Polgár elmondta véleményét az újonnan bevezetésre kerülő iskolarendőrségről is. „Az ítélethirdetést követő, a politikai elit által gerjesztett hisztéria és annak folyományaként az ítéletre adott törvénykezési és kormányzati válasz megmutatta, nincs kegyelem. Fel sem merül, hogy a nyomorúságból éppen az integráció erősítése, az oktatás demokratizálása (ami nem más, mint esélyteremtés az évszázados szegregáció helyett) emelhet ki. Helyesebben (éppen azért, mert a rafináltabbja tisztában van azzal, hova is vezetne a társadalom egésze számára is üdvözítő esélyteremtés), demokratizálás helyett a hatalom – a közakaratra hivatkozva, annak képviseletében tetszelegve – a(z elithez nem tartozó) gyerekek nevelését inkább bízza (képzetlen, botcsinálta, ki tudja, milyen indulatokkal/előítéletekkel felhergelt) rendfenntartókra, mint (képzett, elhivatott, jól fizetett) pedagógusokra. Azt üzenik: a „genetikailag” renitens, már az anyatejjel a tanárverés vágyát magába szippantó, és ezért eleve rabszolgasorsra (bocsánat, közmunkára) ítélt cigánypurdé mellé csendőrt kell állítani” – fogalmaz.

A szerző írásában a kérdés tágabb perspektívájára is kitér:

váltig reménykedem, hogy a hatalom elitje csak a legelvetemültebb, legostobább rasszisták kegyeit keresve böfögi lélekmérgező, kereszténység(meg)csúfoló (i)gazságait, amikor a förtelmesen antihumánus és minden honfitársunkat hátrányosan érintő elkülönítés mellett szónokol” – írja.

Már annak is örülnék, ha az oktatás gyakorlati szakemberei példákat mutatnának, alternatív utakat jelölnének ki arra, hogyan lehet tanulási esélyhez juttatni a kirekesztettek százezreit. Mire kellene az oktatási költségvetést a mi adózói akaratunkból, adóforintjainkból fordítani. Ha az esélyt megkapják a gyerekek, abban már biztosak lehetünk, hogy a befektetésünk megtérül.

Ezt a közös gondolkozást, a létező jó gyakorlatok megismertetését, hatásainak kiterjesztését kívánom elősegíteni a felajánlással. Felhasználásának előkészítését a Polgár Alapítvány az Esélyekért munkatársaira bízom, kérem, hogy minden csatlakozni vágyó keresse őket. Amennyiben létrejön a terv, amelynek finanszírozását más támogatók is hasonló nagyságrendben vállalják, akkor az első program 2021-től indulhat” – ismerteti elképzelését Polgár a cikk végén. 

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a nyomorúságból éppen az integráció erősítése, az oktatás demokratizálása (ami nem más, mint esélyteremtés az évszázados szegregáció helyett) emelhet ki. "
Tudjuk, "az oktatás demokratizálása (ami nem más, mint esélyteremtés)" az agyontámogatott, pozitív diszkriminált, példamutató USA-rendszer az, ami BLM-hez vezet.
A BLM pedig a fosztogatáshoz, a gyilkoláshoz.

Magyarország nem lesz a tiétek, Polgár, Magyarország magyar marad.

Nagy bajban vagytok.
Az ilyen "támogatók", mint te vagy, többek között
a BLM-et hozták létre, káoszt, "forradalmat" Amerika-szerte, figyelemelterelés céljából.
És, hogy miről akarják a figyelmet elterelni.
Vérvád, Solymosi Eszter, mond ez neked valamit?
Who is James Alefantis? (Rothschild) and Comet Ping Pong.
Mond ez neked valamit?
Elrabolt kisgyerekek testét eszik, vérét isszák.
Mond ez neked valamit?
Ezt csinálják USA-szerte akiknek "a jóvátétel egyik módja, ha a (köz)milliárdokat uszítás-propaganda helyett az igazság helyreállítására költik".

https://www.google.com/search?..+alefantis+rothschild&rlz=1C1AOHY_huHU800HU800&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=pKkZLPoEk9fVVM%252CYadyswdDjxeaQM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kQVGdxLSXdJzOgasQeQrQcANe6L-w&sa=X&ved=2ahUKEwiwovuj8szqAhXBxIsKHViPD00Q9QEwB3oECAoQKA#imgrc=pKkZLPoEk9fVVM

Mond ez neked valamit, Polgár?
Donald ebbe tenyerelt bele, ezért a tombolás, a sátáni tombolás Trump ellen, Sorossal az élen!
Te pedig itt vered a nyálad, holmi "támogatások" mögé bújva, erodálni a magyarságot.

james alefantis rothschild

Ez a jószándékú ember tisztában van azzal, hogy ki idézte elő ezt a helyzetet és ki szüntette meg?
Nem vagyok biztos benne.

1. Azoknak a szülőknek - kérésre - akiknek lánygyermeke nem szül gyereket, havi 20 ezer Ft állami támogatást kell adni, a gyermeke 21 éves koráig.
Itt kell kezdeni.
2. Közpénzt, adópénzt 21 éven aluliak szüléséhez állami forrásból TILOS ADNI.
Ez a második.
Tartsák el az ilyeneket a Polgárok!
És persze, a büntiket is ŐK - az eltartók - FIZESSÉK!
Ennyire egyszerű.

Polgár András As pénze kevés a tanulásra való ösztönzéshez. Adjon rendszeres motivációt, lelki támaszt, viselkedési útmutatót. Ez fontosabb, mint a pénz . Pénzt könnyű adni......

"Az nekünk, elkövetőknek a feladatunk"
Polgár lehet elkövető, de én sokak nevében is ezt elhárítom magamról.
Magyarország nem USA, a cigányokat nem a magyarok hozták be.

Igazad lehet.
De ennek ma jószándékú embernek mégiscsak el kéne mondania a pártfogoltjainak, hogy a folyosón nem szokás elvégezni a dolgunkat.

Ezek szerint ez tisztázásra szorul.
Pl azt is tisztázni kéne, hogy a pedagógusokkal hogyan kell viselkedni.
Hozzáteszem: mindig tisztelet a kivételnek.

Polgár abszolút tájékozatlan a cigányság életét, a magyar-cigány kapcsolatrendszert, a közösségi érintkezések szülte napi konfliktusokat illetően.

Nincs itt semmiféle jótékonykodás, az egész egy nagy terv része. Aminek célja felszítani a magyar-cigány ellentéteket, permanenssé tenni a belső társadalmi feszültségeket, napi szintre emelni a konfliktusokat, szétzilálni a maradék társadalmi kohéziót, megbuktatni a nemzetközi nagytőke útjában álló Orbán kormányt, felszámolni minden nemzeti identitást, családot, vallást, kultúrát.

Hogy miért? Hát mert a mostani magyar kormány szembemegy a globális nagytőke mindenfajta nemzetállamot eltaposni igyekvő, a világot örökös adósrabszolgaságba szorító törekvéseivel, a nemzeti identitások felszámolására, Európa iszlamizációjára felesküdött szándékokkal.

A mai ellenzék, a zsíros zsold ellenére sem képes Orbánt megbuktatni. A nyakas, bő gatyás parasztok és a lakótelepekre, városokba üldözött, vidéki létfeltételeiktől megfosztott utódok egy része ugyan gyökértelenné és megvásárolhatóvá vált, de a többség még képes az önálló gondolkodásra, átgondolni honnan jött, mit tettek vele a kommunisták, hogyan használták ki évtizedek óta, s számot vet gyermekei, unokái jövőjével, így nem szavaz a hazaárulókra.

Mert kik is vezetik őket? Hát az integrálódni képtelen, mindenhol a feszültségkeltésben élenjáró , az idegen érdekek képviseletét elsőrendűnek tekintő zsidó értelmiség, ami nem azonos a normális zsidó többséggel, a hazáját szerető zsidó értelmiséggel.

Addig, amíg ez az értelmiség által vezetett ellenzék naponta bunkózza, gúnyolja, teszi nevetségessé a magyarokat, történelmükkel, nemzeti, kulturális idoljaikkal egyetemben, addig kevés Soros pénze a demokratikus hatalomátvételhez.

Eltekintenék a példáktól, de ismert, hogy a mai hatalomátvételek első számú forgatókönyve a belső zavargások kirobbantásáról szól. Ha nem megy demokratikus módon, akkor jön a felforgatás, az adott ország hazaárulóinak csatasorba állítása, a nemzetközi média nehézfegyverzete, a globális nagytőke által irányított Brüsszel, Berlin, Párizs és a többiek. Az "arab tavasztól" Ukrajnáig, Montenegróig, Szerbiáig , Líbiáig hosszú a sor.

Eltekintek a hazaárulók felsorolásától is, hosszú a lista, naponta látjuk őket, a Soros pénzen épülő Európai Egyesült Államok ügynökeit.

A Bíróság minden fokon tette, amit tehetett. Kimondta, hogy jogtiprás történt, és kártérítés fizetésére kötelezte a jogtiprókat.


Pont nem ez történt. A Gyurcsányi kormány tiporta a jogot, az Orbán kormány meg fizet.

Mégis csak öt milliót ajánl fel. Mi ez a 100 millához képest? Lóhütty.

Kicsit olvasgattam, hogy ki ez az ember?
2007-ben meghasonlott, szegény nem foglalkozik üzlettel, csak mecénáskodik. A mostani öt millió édeskevés, viszont arra elegendő, hogy írjanak róla.

Öt millióval segít. Ez arra jó, hogy beszéljenek róla. Nagy ballib fazon.

Én a folyosón dolgát végző gyermekről készült rajzot ajánlom a figyelmébe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés