Kocsis Máté keményen kiosztotta Dobrev Klárát

2020. július 14. 13:29
Ha jól emlékszem Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára kutyája nyalogatta nemrégiben Putyin kezét – reagált a Fidesz frakcióvezetője a DK-s politikus keleti nyitással kapcsolatos felszólalására.

Kedden Dobrev Klára őrült zsarnoknak nevezte Orbán Viktort, miközben leckét próbált adni európai identitásból a fideszes képviselőknek. Erre reagált Kocsis Máté, a felszólalásról készült videót ide kattintva tekinthetik meg!

A Fidesz frakcióvezetője reagálásában rámutatott, hogy Dobrev Klára párbeszédről beszélt, de a felszólalása után elhagyta az üléstermet. „Így nagyon nehéz valamiről beszélgetni és megvitatni” – mondta Kocsis. A politikus emlékeztetett, hogy az a Dobrev Klára beszél ma korrupcióról, akinek a férje hivatali ideje alatt a magyar emberek számára az áramszolgáltatás díját megduplázták, de a saját cégük számára olcsóbban adták az áramot. 

A keleti nyitással kapcsolatban Kocsis Máté úgy fogalmazott: „ha jól emlékszem Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára kutyája nyalogatta nemrégiben Putyin kezét”.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha egy dobrevklára képviseli az "európai identitást", akkor én büszkén maradok mucsai magyar.

Dobrev Klára az ellenzék miniszterelnök jelöltje 2022-ben. Jaj lesz Kocsis Máténak ha megválasztják Klára asszonyságot. :-)

Ez egy bunkó hapsi a kinézete alapján. Még a drága ruha is úgy néz ki rajta, mintha kinőtte volna.

Klárát kiosztani könnyű. Kőbuta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés