Dollárszázmilliókat költ a Soros-alapítvány a rendszerszintű rasszizmus elleni harcra

2020. július 14. 8:54
Az utcára vonuló emberek reményt jelentenek a számukra – hangsúlyozta az alapítvány elnöke.

A Nyílt Társadalom Alapítványok 220 millió dollárral támogatják az USA feltörekvő fekete közösségeit és vezetőit, hogy azok képesek legyenek továbbvinni a mai lendületet – haladva a jobb jövő felé – annak érdekében, hogy a nemzet közelebb kerüljön a faji igazságossághoz – számol be az opensocietyfoundations.org.

Ennek az összegnek a legnagyobb része – 150 millió dollár – ötéves támogatások révén kerül azokhoz a fekete vezetésű igazságügyi szervezetekhez, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy lendületet kapjanak azok a küzdelmek, amelyek célja a faji egyenlőség megteremtése és fenntartása. A Nyílt Társadalom lépése tükrözi azt a meggyőződésünket, hogy a valódi haladáshoz hosszú évek folyamatos támogatása szükséges.

Inspiráló és hatalmas élmény megtapasztalni a változásoknak ezeket a pillanatait a faji igazságügyi mozgalomban” – mondta Patrick Gaspard, az Open Society Foundations elnöke. „Örülünk, hogy az alapítónk és elnökünk, George Soros által elindított létfontosságú munkát folytathatjuk az elnyomott emberek jogainak, méltóságának megteremtése érdekében az egész világon.

A rendszerszintű rasszizmus lebontására irányuló küzdelem folyamatos; a köztársaság kezdetétől napjainkig létezik, és beépül a kormányzat minden szintjébe, valamint a büntető- és igazságszolgáltatási rendszerünkbe. Azonban az ország minden sarkában utcára vonuló, minden korosztályt képviselő, sokféle hátterű emberek hatalmas tömege reményt jelentenek mindannyiunk számára” – véli Patrick Gaspard.

(opensocietyfoundations.org)

(Nyitókép: Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke és a felesége, Tamiko az Európai Roma Művészeti és Kulturális Intézet megalapításának alkalmából rendezett berlini ünnepségen 2017. június 8-án. MTI/EPA/Clemens Bilan)

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És önti az olajat a tűzre, előre a faji alapú polgárháború felé...

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. július 14. 10:02

Soros/Schwarz György egy nemzetközi bűnöző.
A szervezetei, a hálózata: nemzetközi bűnözőhálózat.

Vén geci, hogy dögölnél már meg.

Ezt teszik G. SS bűnözői, itt nem TASZ, vagy Helsinki Bizottság név alatt, hanem BLM-ként:

Lucy Sherriff
2020. július 12., 11:45 Frissítve : 2020. július 13., 9:47"
Tüzet nyitottak a 24 éves anyukára, akit rögtön fejbe is találtak, mert annyit mondott: "Minden élet számít"....

A fiatal hölgyet, aki egyébként nővérként dolgozott, kórházba szállították, ahol rövidesen belehalt a sérüléseibe. Jessica Doty Whitakert családja, köztük három éves gyermeke várta haza. Mindhiába.
"DEADLY DISCUSSION Young mom, 24, shot dead ‘after telling Black Lives Matter protesters “all lives matter” during argument about movement’
Lucy Sherriff
Jul 12 2020, 11:45 ETUpdated: Jul 13 2020, 9:47 ET"

Az aranyszívű filantróp tovább pénzelné a belföldi terrorizmust:

https://www.portfolio.hu/gazda..

"Black Voters Matter", hogy csak egy feltűnő nevű csoportot említsek.

Újabb fantasztikus lehetőség a pénzmosásra adómentes jótékonykodással, ugye.

Brad Pitt: „Elit Hollywood
A pedofilok ellenőrzik az Amerikát ”
Pitt úr leírja, hogy az egész TV- és filmipar hogyan mozgatja a pedofíliát, mint ápolási kultúrát, amely az Egyesült Államokban és azon túl is eljut a politikai spektrum és a társadalmi hierarchia felső szintjébe: "Ön szerint Hollywoodról szól filmkészítés? Ez csak melléktermék: A pénzről szól, és ami még fontosabb a hatalomról és az irányításról. "" Azok az emberek, akik Hollywoodot vezetnek, Amerikát és a világ nagy részét is irányítják, és nem törődnek a filmekkel. "
"Hallottál már az illuminátumokról? A titkos társaságok, a politikusok, a bankárok és a média - ők azok, akik ezeket a pedofil gyűrűket működtetik, ők azok, akik a világot irányítják.""
G. Soros/Schwarz ennek a világnak egyik alkatrésze?
Mindenki eldöntheti, igen - nem.

Írta: Paul Whitehead | @NeonNettle 2020. július 13-án, 18:00
"Soros 220 millió dollárt szánt a radikális BLM csoportokba és a rendõrség elleni mozgalmakba
Az Open Society Alapítványok hatalmas beruházásokat végeznek radikális csoportokba"
https://neonnettle.com/news/11..

Amit Soros György csinál, cselekeszik közvetlen és közvetetten az sem lobbi, véleménynyilvánítás, hanem vastagon korrupció. Már régen börtönbe lenne a helye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés