Az Index elferdítette Kanye West szavait

2020. július 13. 7:43

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Miklósi egy ordas nagy hazugsággal igyekszik átverni az olvasóit.

„Az írás lassan csordogál, ám egyszer csak megérkezünk néhány idézethez. Ezt írja Miklósi Gábor: »A milliárdos rapper az interjúban további meglepő dolgokat is állít: Életében nem szavazott még. Februárban átesett a Covid–19-en. Nem zavarja, hogy elszívja a feketék szavazatait Bidentől. Az abortuszklinikákat is üzemeltető, a tudatos családvállalást propagáló Planned Parenthood nevű szervezetet az ördögtől valónak tartja.«

Ez az utolsó az igazán érdekes, hiszen Miklósi egy ordas nagy hazugsággal igyekszik átverni az olvasóit. Igen, átverés ez a javából, hiszen az Index újságírója nem hülye, nem tájékozatlan, csak aljas. Nagy különbség. Miklósi pontosan tudja, hogy a Planned Parenthood nem arról híresült el, és Kanye West sem azért tartja ördögtől valónak, mert a »tudatos családvállalást propagálja«, hanem mert a szervezetről egyre-másra derülnek ki a legkülönfélébb, keresztény ember számára elfogadhatatlan ocsmányságok.

Például az, hogy magzati szervekkel kereskednek, hogy azért lobbiznak, hogy a kiskorú gyermekek szülői beleegyezés nélkül is elvetethessék megfogant magzataikat vagy hogy ellenzik az abortusz előtti, kötelező ultrahangos vizsgálatokat – a kötelező várakozási időszakokat –, de ami a legkegyetlenebb, és ami normális ember számára egyszerűen felfoghatatlan, hogy azt akarják: a terhesség kései szakaszában, akár még születés közben is engedélyezzék az abortuszt – azaz pártolják azt a gyakorlatot, hogy még akkor is beadható legyen a halálinjekció a gyermeknek, amikor már kidugta a fejét (partial-birth abortion). Miklósi szerint ez mindössze tudatos családtervezés. Megáll az eszem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 167 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Cseh Katalin bezzeg támogatja ezt a céget.

Miklósi logikája szerint a holokauszt tudatos etnikai tervezés csupán.

Dehogy szántják, a belső átalakítást is azért állítják be úgy, mintha végveszélyben lennének, hogy még többen adakozzanak az olvasók közül.

Nem, hiszen botmixer a születési neve.

Miklósi volt az, aki a hétesi cigánytelepről szóló cikkét azzal fejezte be, hogy "valahol megint felsír egy gyerek"

Amíg lesz igény hazaárulóra (PC-módon mondva, a PC világkép hazai támogatóira), addig lesz Index meg Momentum is

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés