Néró késői utódjai a szabadkőművesek

2020. július 12. 7:39

Raffay Ernő
Magyar Nemzet
A keresztényellenes ideológia francia gyökerei a századfordulóra hazánkat is behálózták.

„Az elmúlt hónapokban az újra fellángoló keresztényellenes megnyilvánulások brutalitása sokakban értetlenséget váltott ki. Vajon mi az oka annak, hogy ismét a keresztény jelképeket, a keresztény egyházakat gyalázó baloldali-anarchista megmozdulások még mindig ezt tartják gyűlöletük tárgyának? Van rá magyarázat.

A modern korunkra hatással lévő keresztényellenes ideológia a felvilágosodás és a kultúra sokak által nagyra tartott Franciaországában alakult ki az 1700-as évek második felében. Magára talált akkor az Enciklopédia köteteit megalkotó értelmiség és az angol, keresztény alapokon nyugvó szabadkőművességtől az ateista világfölfogás felé elmozduló, egyre radikálisabban materialista francia (úgynevezett latin típusú) szabadkőművesség, főleg a Francia Nagyoriens Nagypáholy.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szabadkőművesek iratai fennmaradtak. Raffay kutatta. Romsics és Ungváry kutatás nélkül cáfolja.

A gerinctelen ügynök hazugságai, akinek a könyvét a náci kurucinfo hirdeti.Ennyire hiteles és komolyan vehető.
Ungváry szembesítette a Szakács-Raffay trash duót a hazugságaikkal és felmosta velük a padlót, házhoz mentek a pofonért.

Fejtő Ferenc, a nem-náci, a szabadkőművesekről annyit mondott, ami nekem elég is:

"De tudni kell, hogy Trianon, az egy szabadkőműves klikknek a műve volt, akiket a cseh és a román vezetők befolyásoltak. A szerbek nem, mert azt kiderítettem az okmányokból is, hogy a szerbek nem akartak ilyen nagy közös délszláv államot, a szerbek nagy Szerbiát akartak. Jugoszláviát, vagy ahogyan akkor nevezték, a Szerb-Horvát-Szlovén királyságot a franciák, a csehek és az angolok kényszerítették rájuk."

Forrás: Szidiropulosz: Trianon utóélete, Kairosz, é.n., interjú Fejtő Ferenc történésszel, 289.old.

Tehát Jugoszlávia 1941-45-ös, valamint az ötven évvel későbbi mészárlásos "polgárháborúi" a franciák, csehek és angolok számlájára írható.

Kommentjeidben eddig jutva sem vagy még képes (értelmed hiányában?) megfogalmazni valami érdemi rövid vagy akár hosszabb cáfolatot Raffay tudományos alapossággal jellemezhető "freemason-" témafeldolgozó kutatói munkásságára.

Esetleg konteós mesehívő is, nemde?
Sebaj okos kuszkusz, vérnőszőzzed vérnőszőzzétek csak. ( "Ez szörnyű" )

Ühümm szóval azt írod Raffay zsidó.
Hát ilyen szép dolog az alkaloidavegyészet cáfolhatatlan reáltudománya! :-)

Sok ilyen "nem normális" történészt kívánok Magyarországnak.

Ha kinevetted magad, megpróbálnád?

Nade gyermekem, a Raffay történészi kvalifikációja és a tudományos alapossággal jellemezhető szabadkőművestémafeldolgozó kutatói munkássága

más emberek számára megkülönböztethetően NEMekvivalens a szóba hozott Schilling vagy Sargentini politikoitevékenysége tudományos alapossagával. NE állítsd ezt, NE ostobáskodj makacsul!

Jogos kérdések, a válasz egyszerű:
1. A Magyar Királyság elképesztő mértékű liberalizmusa még elképesztőbb mértékben erodálta a zsidóságát, ami halálos precedenst jelentett a Rothschildiára - értsd: a nemzetek felett álló, megfoghatatlan pénzhatalomra, amely taktikai, stratégiai - pénzkaszáló - okokból bújik a zsidó álarc mögé, ma is. Ezt tehát fel kellett brutálisan, hogy mások is megértsék, fel kellett számolni.
2. Ahhoz, hogy egy olyan abszurd ötlet, hogy Izrael állam létrehozása megvalósulhasson: abszurd világot kellett teremteni, ahol minden lehetséges, még ez is.
3. A világháború hatalmas anyagi bevételt jelentett a finanszírozók számára. Azt pedig, a finanszírozás forrását, a FED-et, 1913-ban titkosan, létrehozták amerikai zsidó bankárok.

A szabadkőművesség egy elhallgatott kibeszéletlen téma. Aztán, ha az emberek arcába nyomják, van nagy csodálkozás aztán tagadás.
A 2000 szabadkőműves páholy között a szabadkőművesség szerepe a Francia forradalomban tagadhatatlan már megtalálhatók a sátánizmus szektái. Ezek között és ezek szertartásain feltűnő szerepet játszottak a nők és férfiak nemi szervei ellen irányuló kínzások és a megsemmisítő szándékú aberrációk.
Normandiában puskaport töltenek a nők hüvelyébe és úgy robbantják fel őket.
Az asszonyok, lányok tömeges megerőszakolása, kínzása, kivégzése mindennapos esemény volt.
Az apácákra és papokra külön vadásztak a kék gazemberek. A kifosztott templomokban, kolostorokban sátáni orgiát ültek miseruhában, bortócsában fetrengve fordított kereszt alatt.
A jakobinusok a legjobb példa erre, valóban. Úgy ünneplik a francia forradalmat, mintha az egy vértelen dicső megmozdulás lett volna. Pedig amit művelt akkor a csőcselék ... Ezeket a szörnyűségeket, tanuljuk, tanultuk az iskolában? Nem.
Csak egy példa. 1792-ben szeptemberében a francia királyné barátnőjét, kivégzik és a "Mellét, csípőjét, ágyékát, tálcán szervírozzák a csőcseléknek."
Sok iszonyatos történet van még.

A szabadkőművesek tagsága megkíván bizonyos intelligenciát, műveltséget, iskolázottságot, társadalmi helyzetet, jórészt a nagypolgárságból került ki, természetesen sok zsidó is tag volt közöttük. A lakosság arányainál nagyobb számban. Ezért terjedt el az, hogy a szabadkőművesség zsidó intézmény, ezért is tiltották be Horthy időkben.

Valami jót akarnak és a legrosszabb lesz belőle.
Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi mindent "köszönhet" az újkori történelem a liberalizmusnak, Francia Forradalomnak, szabadkőművességnek.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. július 12. 20:04

Szerintem ilyen nyílt annexiót nem mernek bevállalni.
Bár, az utóbbi időben vannak hangok arról, hogy zsidók hamarabb éltek a Kárpát-medencében, mint magyarok.

"Valami jót akarnak és a legrosszabb lesz belőle."
Ez minden esetben így történik, amikor az ember isteni szférába akar meghatározó tényezővé válni.

Válaszok:
Sulammit | 2020. július 12. 21:03

Julika3 :) drága, tehát a Válaszonline interjút hozod, (...kuckuc..:) ?

Én is meg vagyok hökkenve azon hogyha valami idézem "nagyonfontos" és "nemfontos személyű" fideszes kultúr-diktátor át akar íratni közismert 37 éves darabot , magával a vén szerzőpárosával. Az tényleg fura "akarat" lenne, egy (anonimizált) kultúr-diktátor -elme fura vágya.

Mindemellett ha csak a szentséges és intakt tökéletes rockoperai tudás és szemlélet kritikájáról szólhatnék a "nercsinyovnyik" billog megkapása nélkül:

TE (kuszkusz ) bizonyára nem hallottál még (István és Koppány témában releváns például bizonyos Pap Gábortól) néhány a Szentkoronáról szóló rendes 3-4 órás művészettörténészi előadást .
A rockopera nemzedeke(inke)t átható Koppány-képét (és Szentistván-képét is) hazugnak ismertem meg általa.

A magam részéről nem abajgatnám a rockopera ikonikus és de igen vén alkotópárosát, ez a darab már olyan (a nemzedékeket átható hatásával is) amilyen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában