MSZP: Legyen ingyenes minden strand!

2020. július 12. 17:55

Az MSZP vasárnap felszólította a kormányt, hogy az idei nyári szezonra tegye ingyenessé az ország vízpartjainak fizetős strandjait.

2020. július 12. 17:55

Molnár Zsolt kifejtette, úgy tartanák igazságosnak, hogy a koronavírus-járvány miatt belföldi nyaralásra készülő családoknak ne kelljen fizetniük a vízparti strandolásért.

„Bízom benne, hogy így magyar családok tízezrei, százezrei számára válik elérhetővé, ha másképpen is, a nyaralás az idei szezon során, hiszen egy a biztos, hogy semmi sem biztos ez alatt a járvány alatt" – fogalmazott a szocialista országgyűlési képviselő.

Kiemelte, a kabinetnek a korábban bevezetett ingyenes parkoláshoz és közterület-használathoz hasonlóan kellene ingyenessé tennie a vízparti strandokat, azzal a különbséggel, hogy ezúttal kompenzálja a járvány miatt egyébként is nehéz helyzetben lévő önkormányzatokat.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 14. 08:59
LEGYEN MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK--A TRIANONI HATÁRON TÚLIAKNAK IS--EGY-EGY TORONYÓRÁJA LÁNCCAL!!! DE SZINARANYBÚÚL ÁÁM, NEM HOLMI SZAR PAKKFONBÚÚÚL..BASSZÁTOK MÖG!
konfucius
2020. július 13. 13:33
Legyen örök az élet és ingyenes a sör! Ezek lementek kétfarkúba. Erre kellett a társelnöki rendszer (kezdeni kell kutatni Kunhalmi farkincáját).
fraktoaster
2020. július 13. 11:24
Amúgy ebből is látszik, hogy az MSZP igazi konkurenciája most már a kétfarkú kutyapárt. Máshonnan nem tudnak szavazatot szerezni már.
Vakfolt
2020. július 13. 11:13
Meg ingyen élet és örök sör, az kimaradt. Mondjuk a Balaton parton az árak nem magyarokra vannak szabva, de hát nem tilos szatyorban üdcsit meg szendót hozni otthonról, és mégis azt érzem, hogy csak egy kurvanagy lehúzás az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik