Minden élet számít

2020. július 11. 17:58

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
A múlt eltörlésén igyekvők ismerik legalább hallomásból a Lenin névre keresztelt valamikori tömeggyilkost?

„Most azokhoz szólok, akiknek semmi nem tetszik, akik mindent meg akarnak változtatni, akik a múltat végképp el akarják törölni, akik az erőszakban látják a legmegfelelőbb eszközt jövőjük megalapozásához. Ismeritek legalább hallomásból a Lenin névre keresztelt valamikori tömeggyilkost? Tudjátok, akinek most állítottak elvtársaitok szobrot Németországban. Németország azon részén, amit nemrég még rengeteg halálos áldozatot követelő fallal védtek az ilyen figurák eszméinek beszivárgásától. Legalábbis mi még ezt hittük…

Nos, ez a Lenin meglehetősen furmányos alak volt, az én korosztályom számára (Megszülettem hatvan-valahányban…) már-már követhetetlen módon játszott a szavakkal. Azt mondta például az úgynevezett létező szocializmus kínszenvedéseit át nem élők körében ma oly divatos baloldaliságról, hogy az a kommunizmus gyermekbetegsége. Mert úgy támadja a fennállót, hogy figyelmen kívül hagy minden gazdasági törvényszerűséget, csak olyan lózungokat pufogtat szabadságról, egyenlőségről, szolidaritásról, amelyek tetszenek a tömegeknek, de semmi alapjuk nincs, ráadásul azelőtt esik neki tajtékzó erőszakkal a társadalmi rendnek, hogy a forradalmi helyzet kialakult volna. Dermesztően pontos leírása ez a mai nemzetközi baloldalnak, aminek sajnos a világ minden táján szép számmal akadnak hívei. Nem mentség, hogy a lenini út ugyanilyennek, vagy még göröngyösebbnek bizonyult.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Cigány Lives Matter!
Több segélyre.
"Nincs hiába született ember." (Orbán)
" A zsidók Isten ajándékai." ( Orbán)

Nagy Imre azzal foglalkozott, hogy szülőhazájába importálja azt a rendszert, amiről tudhatta, hogy fenomenális gyilkológép.
Mire a Szovjetunióból Magyarországra visszatért, a szovjet kommunisták már 39,426,000 ember erőszakos időelőtti haláláért voltak felelősek. Otttartózkodása alatt mezőgazdasági szakemberré nőtte ki magát - mondják róla - de nem átallotta importálni a kolhozosítás ötletét, mely a Szovjetunióban 11,440,000 ember erőszakos, időelőtti halálához vezetett, némi éhinséggel párosulva. (Rummel adatai)

Nagy Imre és moszkovita társai nem egyebet tettek, mint a gonosz birodalmának kiterjesztését, hatalomvágyból, Magyarországra. Nincs magyar, aki ezzel a galádsággal versenyezhetne.

A kommunistáknak is minden élet számít, ha hulla:
A kínai kommunista vezető, Mao Ce-tung, ezt pont egy évvel a magyar forradalom és szabadságharc leverése után, 1957. november 14-én mondta elvtársainak:
"Képzeljük el hányan halnának meg ha (atom)háború törne ki. A világon
jelenleg 2.7 milliárd ember él és a harmada megsemmisülne. Vagy, ha több, akkor a fele.... Azt mondom, ha a legrosszabb történik és a fele elpusztul, még mindíg a fele megmaradna, viszont az imperializmus megsemmisülne és az egész világ szocialistává válna. Aztán néhány év után megint 2.7 milliárd ember élne a földön."

Francia baloldali demokrácia

,,Agyonverte a buszsofőrt négy bevándorló Franciaországban, mert nem engedte nekik, hogy jegy és védőmaszk nélkül szálljanak fel
Origo2020.07.11. 19:01

Az Origo már írt arról, hogy a július 5-én súlyosan bántalmazott Bayonne-i, a három leánygyereket nevelő, 59 éves buszsofőr, Philippe Monguillot július 10-én belehalt a sérüléseibe. Az özvegy azt mondta: férjét úgy összeverték, hogy az arca felismerhetetlenné vált. A buszsofőrt akkor támadták meg, amikor fiatalokat arra kért, hogy vegyék fel a maszkot a buszra felszállva, és elkérte a jegyüket is. Támadói borzalmas kegyetlenséggel addig verték, amíg agyhalott állapotba nem került. Ezt követően szerdán emberek ezrei vettek részt egy Bayonne-i demonstráción, ahol a brutális támadás miatt a családtagok mellett hatalmas tömeg gyűlt össze a rettenetes bűncselekmény elleni tiltakozásul. A Les Valeurs Actuelles információi szerint a politikai állásfoglalások azóta megsokszorozódtak, és bár az egész francia politikai osztály tisztelettel adózott Philippe Monguillot buszsofőr halála előtt, szinte csak a jobboldali politikusoknak, gondolkodóknak jutott eszébe föltenni azt a kérdést, hogy ,,hol van most a baloldali média"? Hol vannak a máskor oly hangos jogvédők? Hol vannak azok, akik a koronavírus-járvány miatt betiltott tüntetésen tömegesen vettek részt az ,,Adama Bizottság" szervezésében, az emberi jogok nevében, ahol egyébként a köztörvényes, tizenhétszer elítélt bűnöző Adama Traoré 2016-os halála miatt tiltakoztak? Az Origo ezzel az üggyel itt és itt is részletesen foglalkozott,,
https://www.origo.hu/nagyvilag..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés