Egy derűs guberáló

2020. július 11. 8:06

Pilhál György
Magyar Nemzet
Ő az, aki örökké azon fáradozik, vágná szájon mielőbb valamilyen állami hivatalosság, lehetőleg rendőr, hogy aztán ujjongva szaladhasson Brüsszelig, Strasbourgig vagy a CNN-hez.

„»Fizikailag fárasztó, mégis felemelő élmény a »konzultációs« ívek gyűjtése, Hadházy Ákosék kezdeményezésében nagy örömmel veszek részt, és úgy látom, hogy Önök is jókedvűen keresnek meg! – írja közösségi oldalán Vajda Zoltán XVI. kerületi ellenzéki képviselő, s magyarázatként hozzáteszi – : A képen (fotót is mellékel) csak az ezen a héten, eddig hozzám eljuttatott »szemét« látható.«

Emberünk, a néhai Együtt gyülekezet fenegyereke régi bulvárhős. Ő az, aki örökké azon fáradozik, vágná szájon mielőbb valamilyen állami hivatalosság, lehetőleg rendőr, hogy aztán ujjongva szaladhasson Brüsszelig, Strasbourgig vagy a CNN-hez: Íme, az orbáni önkény… Vajda minden húron játszik. Egy ízben összetrombitált tévényilvánosság előtt egy Soros Györgyöt bíráló transzparenst kapart le a tűzfalról, máskor nemzeti konzultációs hirdetmények eltávolításáért mászott falra. Előfordult, hogy a Bálnában listázott: hazugokra és hülyékre osztotta a megyei jogú városok kormánypárti polgármestereit. A tömegrendezvényeket is kedveli. Az egyik március 15-i ünnepen azáltal jutott nyilvánossághoz, hogy mint a Nemzeti Múzeum előtt fellépő Juhász-fúvósok egyikét, lecsapták egy zászlórúddal. Kereplővel kísérte a füttyösöket, amikor egy ünnepelni érkező nyolcvanéves úr feddőleg fejbe verte.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Vajda Zoltán, egy vízfejű óvodás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés