Antiszemita tüntetést tartottak Kanadában

2020. július 11. 12:07

A tüntetés során felhangzott a „zsidók a mi kutyáink"-felkiáltás is.

2020. július 11. 12:07

A demonstrációt egy helyi diákszervezet hirdette meg, hogy tiltakozzanak Izrael állam Ciszjordánia végleges annexióját előkészítő intézkedései miatt, amellyel szemben egyébként számos európai kormány is felemelte a szavát –adta hírül a ma7.sk. A gond nyilván nem ezzel van, hanem azzal, ahogy azt egy helyi zsidó jogvédő kiválóan megfogalmazta, hogy „Izrael állam politikájának bírálata nem lehet ürügye annak, hogy a zsidókról kutyákként beszéljenek”.

A július 4-én tartott tüntetés során felhangzott a „zsidók a mi kutyáink"-felkiáltás is a mintaállamnak tartott Kanadában. A nyugati világban a bevándorlás nyomán megemelkedett az antiszemita indíttatású bűncselekmények száma.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. július 12. 13:37
Persze, ezért volt hülyeség a Bretton Woods, ahol eltörölték az arany alapú devizaárfolyamokat. Azóta a politikusok és az őket tulajdonló gazdasági erők szabadon határozzák meg bárminek az értékét és kis piacokon az árát is.
yes_we_can
2020. július 12. 03:43
Példás demokrácia.
Knerten
2020. július 11. 21:14
Érdekes, hogy az Izrael ellen tüntető arabok mindig "diákok", csakúgy, ahogy nálunk a "fiatalok" mindig "fiatalok". Szeretem az ilyen kódolt beszédet, gyerekkoromban még el is hittem. :D
szeekely
2020. július 11. 14:59
Elet, ero, egeszseg! Nemzeti onvedelem. Van meg gerinc az emberek hataban. Eljen Kanada!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik