A pedofília büntetendő – kíméletlenül

2020. július 11. 15:39

A gyermek az áldozat. A pedofil az elkövető, a gusztustalan bűnös, a deviáns.

2020. július 11. 15:39
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„A pedofília büntetendő – kíméletlenül.

Tegnap bemutattuk a balliberális Révész Sándor újságíró 2014-es, »A pedofil is ember« (sic!) c. cikkét, melyben a rajzolt pedofil-tartalmakat mentegette.

Mai bejegyzésünk címe pedig akár »A felvonulók kérték« címet is kaphatta volna, hiszen több komment mutatott rá arra – amit persze mi is tudtunk –, hogy Révésznek nem ez volt az egyetlen ilyen írása. 2019-ben a hvg.hu-n jelent meg egy másik publicisztikája »Fölháborodás helyett« címmel. Ebben az érzékenyítés jellegzetes eszközével, »személyes történeteken« keresztül mutatja be, milyen nehéz, dilemmás is a sorsa korunk pedofiljainak, pederasztáinak. Most ebből idézünk részleteket:

– »A pedofília nem büntetendő cselekmény! Nem is szabad annak lennie! Sehol sem büntetik, mert nem is lehet. Mivel nem cselekmény. Hanem vágy. Gyerekekre irányuló szexuális vágy. Akarattól függetlenül kialakul és meg nem változtatható szexuális beállítottság. El tudja képzelni a heteroszexuális olvasó, hogyan az ő szexuális irányultságát valamilyen terápiával a saját nemére, avagy gyerekekre lehetne irányítani? Ne gondolja, hogy ez fordított irányban inkább lehetséges.«
– »Ha büntetnék valamennyi szexuális irányultságot, amelytől hajtva bűncselekményeket lehet elkövetni, akkor a társadalom túlnyomó részének börtönben lenne a helye, hiszen a leghétköznapibb szexuális bűncselekmény mégiscsak az ellenkező nemű, a beleegyezési korhatárt elért emberre irányuló erőszak, amelyre a heteroszexuális késztetés hajtja az elkövetőt.«
– »A pedofilok »soha nem élhetik azt ki anélkül, hogy valami nagyon rosszat tennének éppen vágyuk tárgyával, akibe szerelmesnek érzik magukat. Gondoljunk bele: milyen élethelyzet ez?«
– »A pedofil vágyak nem kapcsolódnak össze >>genetikusan<< rossz erkölcsökkel, mert az erkölcsi normáinkat nem a génállományunk, hanem a szocializációnk határozza meg.«

»A pedofília tehát nem büntetendő cselekmény« – olvashatjuk, és érezzük, hogy nesztelenül mozog a sötétség. Kővé dermednénk, a rémülettől meghátrálna a hangunk, ha nem tudnánk, miről is van itt szó. De tudjuk.

Arról, hogy – amint azt oly sok más témában már eljátszották a liberálisok a homoszexuális-házasságtól a genderideológiáig – megint megy a nyilvánosság tűrésküszöbének próbálgatása. Megint megy az érzékenyítés, a szubjektív szempontok behozatala, a megértésre, a toleranciára hivatkozás. A deviancia normálissá mosása. A téma fokozatos »társadalmasítása«. Az áldozatkultusz felépítése – már persze ahol valójában a pedofil az áldozat.

Hát nem. A gyermek az áldozat. A pedofil az elkövető, a gusztustalan bűnös, a deviáns. A pedofília pedig büntetendő.

El a kezekkel a gyerekektől!
Védjük meg a normalitást!
Vegyük vissza a világunkat!

Ps.: Holnap folytatjuk a rendhagyó »sajtószemlét«.

A tárgyalt cikk itt érhető el:
https://hvg.hu/velemeny/20190908_Revesz_Folhaborodas_helyett ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fáskerti
2020. július 12. 18:14
Még valami: Thomas Mann a naplója tanúsága szerint vonzalmat érzett (többek között) saját 13 éves gyermeke iránt. Ettől ő még nem volt bűnöző, hanem mint tudjuk, fehérek között egy európai.
Fáskerti
2020. július 12. 17:59
A pedofília ugyanúgy nem bűn, mint a dadogás, a diszlexia vagy a lúdtalp. A kiskorúak megrontása az bűn, mind az erkölcsi érzékünk, mind a törvényeink szerint. A pedofil hajlamú emberek nem feltétlenül rontanak meg kiskorúakat, de nem-pedofilok is ronthatnak meg kiskorúakat. A kiskorúak szexuális (és nem szexuális) molesztálását büntetni kell. Nem tudunk arról, hogy a volt perui követ csinált-e ilyet. Ugyanakkor a törvény tiltja a pedofil pornó ábrázolásoknak számítógépre való letöltését, mivel ez "táplálja" az erre épülő iparágat, és ez rossz dolog. Helyesen ítélték el ezért szerintem felfüggesztett börtönre, ugyanakkor ostoba dolog ez a körülötte kialakult lincshangulat. Ne legyünk már mi is olyanok, mint ezek az agyatlan BLM aktivisták.
annamanna
2020. július 12. 17:08
Na végre a Mi Hazánk is megszólalt: https://www.youtube.com/watch?v=vU9Gb3u5OaE
adonyi29
2020. július 12. 10:32
Alapjogokért Központ felhívta a figyelmet, hogy baloldali véleményvezérek a pedofília mellett foglaltak állást. Ez alapvetően jó. Mindezt akkor csinálni, amikor éppen egy ilyen ügyet próbálnak a kormányra égetni (szerintem inkább alaptalanul - bár az ember pártállásától függetlenül a kormány nevezi ki a nagykövetet és vállal érte politikai felelősséget), ez az egész erőlködés azt mutatja, hogy nem alapozókról beszélünk, hanem propagandáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik