Váltott eszmék

2020. július 10. 15:30

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Már-már értetlenül szemléljük, miképpen akarja a baloldali és liberális sajtó és politika a pedofil botrányba keveredett egykori nagykövet vérét venni.

„Itt van ez a Kaleta ügy a nyakunkon. És már-már értetlenül szemléljük, miképpen akarja a baloldali és liberális sajtó és politika a pedofil botrányba keveredett egykori nagykövet vérét venni. Ostorozzák a szerintük »túl enyhe« ítéletet, amelyet természetesen azonnal a kormány nyakába varrnak – ilyenkor mindjárt nem független a bíróság, csak akkor, ha nekik kedvező vagy tetsző ítéletet hoz, akkor viszont a »szabadság és a demokrácia utolsó bástyájává« nemesedik.

Számon kérik Kaleta ügyvédjét, Mester Csabát, hogy akkor tulajdonképpen miért és hogyan merészelte védeni ezt az embert – jelzem, azért ügyvédeket nem szokás számon kérni, mert bárkit is védenek, még a szerencsétlen kisfiút megkínzó majd élve elásó állatok védőinek sem toltak mikrofont az orruk alá, hogy akkor ezt hogyan is képzelték. Sehogy sem képzelték. Ez volt a dolguk. A legmesszebbre pedig szokás szerint Szabó Tímea ment, ami nem meglepő, ugyanis ez a zűrös figura az önkontroll és józan ítélőképesség hiányában mindig a legmesszebbre megy – éppen ezért például sokkal rosszabb Kaleta Gábornál.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nagykövet zsarolhatóvá tette magát, ami nemzetbiztonsági kockázat Magyarország kárára. Erről kéne kemény ítéletet alkotni, de gyorsan.

Csak annyi, hogy az új Btk keményebb, mint az előd.

Ez a szám önmagában nem mond semmit. Gigabyte-ban kifejezve többet mondana. Nyilván nem akart folyamatosan online lenni, ami növeli a lebukás kockázatát, tehát valószínűleg egy-egy alkalommal töltött le nagyobb adatbázisokat. Elvleg még az sem kizárható, hogy az egészet egyszerre töltötte le.

"...ülést tartott az Országgyűlés Külügyi Bizottsága, amelyen Menczer Tamás külügyi államtitkár, valamint az Információs Hivatal és az ORFK osztott meg néhány részletet a gyermekpornográfiával megvádolt Kaleta Gábor volt nagykövet ügyéről, de az elhangzottakat – a külügyi tárca kérésére, külügyi és nemzetbiztonsági érdekre hivatkozva – tíz évre titkosították..."

Nyilván rohadt kínos, hogy hogy tudott átmenni az átvilágításon egy pedofil állat. A "nemzetbiztonsági érdek" aztán meg végképp érdekes egy pedofil féreg esetében.

Ha tényleg nem érted amit ír, akkor nem az ő fejében van zavar...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés