Látványpékség, Budapest

2020. július 10. 16:48

Haskó László
Népszava
A világért sem akarom azt állítani, hogy Tarlós után bárkit meg tudnának kedvelni a pestiek.

„Örömmel látom, hogy a budapesti főpolgármester népszerűsége, elfogadottsága közel »kétharmados«. Őszintén örülök, és azért írok, mert attól félek, »megelőlegezett bizalomról« van szó, ami nem szokott örökké tartani. A világért sem akarom azt állítani, hogy Tarlós után bárkit meg tudnának kedvelni a pestiek, és azt sem, hogy aki Budapesten kihívja Orbánt, annak olyan nehéz dolga nincs. Remélem, egyedül állok elégedetlenségemmel, ami az eddigi ténykedést illeti.

Látványos balfogások vannak. Lehetne sok-sok szót vesztegetni a járványhelyzet leple alatt, mindenféle egyeztetés nélkül, rajtaütésszerűen fölfestett (a csomópontokon kiskosztüm szabásmintának látszó, követhetetlen) kerékpársávokra, az ünnepeken konzekvensen ki nem tett uniós zászlókra. Arra, hogy több stadion épül, mint Tarlós alatt, viszont nem változik jó irányba a fővárosi egészségügy. Nem volt »CT osztás«, annak ellenére, hogy a pénz megvolt rá, mégpedig a kormánytól tíz milliárd forint, a kórház kontra stadion egyezmény első tételeként. A pénz megérkezett a kerületekhez, címkézetlenül, el is úszott a semmibe, ahogy annak rendje és módja van kies hazánkban rendszerektől függetlenül, immár évszázadok óta.  Vagy a legfrissebb: a híresen jó budapesti színházi élet lépésről lépésre való kiszolgáltatása a Nemzeti Színház és Együttműködési Rendszer rossz ízlésű diktátorainak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Há ez van. Azt még sem mondhatták a kampányban, hogy minden kerületbe két Lacknert! Ez nem kampánytéma, hanem kampány utáni.

A budapestiek meg szépen kussoljanak, és biciklizzenek az ökörhugyozás-mintájú biciklisávokon. Ezt akarták, nem?

Szerintem is manipulált ez a kétharmados eredmény.
Lehet, hogy csak megfordították az eredményt:-)))) kétharmad nem kedveli:-))))) ez hihetőbb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés