Német uniós elnökség: migráció

2020. július 09. 15:06

Miért erőltetik a németek ennyire a migrációt?

2020. július 09. 15:06
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Miért erőltetik a németek ennyire a migrációt? — kérdezik sokan és csóválják a fejüket, amikor újabb »európai megoldásról«, vagyis kvótáról hallanak. A választ olyan tanulmányokban találjuk, amelyeket nem reklámoznak, mert az őslakos európaiak még jobban fel lennének háborodva és még többen szavaznának a bevándorlásellenes pártokra.

»Németország jól tette, hogy 2015-ben barátságos arcát mutatta« — nyugtatja Merkel kancellár a németek lelkiismeretét és ugyanazzal a lélegzettel azt is hozzáteszi, hogy »2015 nem ismétlődhet meg!«. Ez a két mondat jellemzi a német migrációs politika hivatalos részét. A nem hivatalos részt a tanulmányokból ismerhetjük meg.

Az ENSZ becslése szerint 2050-re Európa lakossága legalább 26 millióval csökken és 714 milliós lesz. Az őslakosok egyre kevesebb gyermeket vállalnak és Kelet-Közép-Európából sem érkezik már elég vendégmunkás. Sőt, az utóbbi években már többen költöznek vissza, mint ahányan útra keltek.

A tanulmányok ezért az unión kívüli bevándorlásban látnak megoldást nemcsak a német, hanem a többi uniós ország demográfiai problémájára. Évi félmillió migránst kéne beengedni, akkor nem csökkenne a lélekszám. Igaz, az már egy teljesen más »Európa« lenne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. július 10. 23:09
Nem a németek erőltetik. Németország 1945. óta megszállt ország. Azóta nem lehet tényező a világpolitikában. Minél kevesebb a német Németországban, annál kisebb az esély, hogy Németország valaha is újra öntudatra ébredjen. Azaz Németország teletelepítése Európán kívüli népséggel Németország lent tartásának egyik fontos és hatékony módszere. Még több ember pedig felesleges, nem csupán Európába, de az egész bolygóra is. A többi élőlény kipusztul az emberek túlszaporodásának a következtében. 1900. óta a Tigrisek élőhelyük 93%-át veszítették el. A 9 alfajból 3 kipusztult, de már a maradék hatból is csak állatkertekben él pár. Az oroszlán Európában is őshonos állat volt. És még mindig kétszer akkora a népsűrűség Európában, mint Afrikában. Úgyhogy értelmetlen és felesleges tízmillió számra importálni az embereket. A gazdaság már régóta nem a több munkáskéztől növekszik.
olajfa1
2020. július 10. 09:01
A németek annyira félnek hogy megint hitlerezik őket, hogy bármilyen baromságra is hajlandóak.
rollotomasi
2020. július 10. 06:04
Van a Tudósok együttesnek egy száma, ami egyszerű és nagyszerű megoldás lehet a csökkenő lélekszámú Európa gondjaira. A címe: Basszál.
Bell & Sebastian
2020. július 09. 23:08
Uzsorakamatyolás Nem olyan bonyolult a válasz. Fújni kell a lufit hitelekkel. Ehhez pedig hitelvevők kellenek, minél mélyebb a slamasztika, etimológiailag visszaforgó svasztika, annál több. Most ott tartunk, jöhet bárki, csak vigye a pénzt, hogy hogyan fogja visszafizetni, nos, az már nem a politicusok gondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik