Német uniós elnökség: migráció

2020. július 9. 15:06

Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog
Miért erőltetik a németek ennyire a migrációt?

„Miért erőltetik a németek ennyire a migrációt? — kérdezik sokan és csóválják a fejüket, amikor újabb »európai megoldásról«, vagyis kvótáról hallanak. A választ olyan tanulmányokban találjuk, amelyeket nem reklámoznak, mert az őslakos európaiak még jobban fel lennének háborodva és még többen szavaznának a bevándorlásellenes pártokra.

»Németország jól tette, hogy 2015-ben barátságos arcát mutatta« — nyugtatja Merkel kancellár a németek lelkiismeretét és ugyanazzal a lélegzettel azt is hozzáteszi, hogy »2015 nem ismétlődhet meg!«. Ez a két mondat jellemzi a német migrációs politika hivatalos részét. A nem hivatalos részt a tanulmányokból ismerhetjük meg.

Az ENSZ becslése szerint 2050-re Európa lakossága legalább 26 millióval csökken és 714 milliós lesz. Az őslakosok egyre kevesebb gyermeket vállalnak és Kelet-Közép-Európából sem érkezik már elég vendégmunkás. Sőt, az utóbbi években már többen költöznek vissza, mint ahányan útra keltek.

A tanulmányok ezért az unión kívüli bevándorlásban látnak megoldást nemcsak a német, hanem a többi uniós ország demográfiai problémájára. Évi félmillió migránst kéne beengedni, akkor nem csökkenne a lélekszám. Igaz, az már egy teljesen más »Európa« lenne.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az még hagyján, hogy a fejlett nyugatiak dolgozni nem szeretnek, de szeretkezni sem?

A mi szempontunkból jobb egy gyéren lakott Németország szomszédnak, mint egy sűrűn lakott Turko-kurdisztán.

Már akkor szegregált osztályba jártál?

Azzal, hogy az európai lakosság csökken, nincs semmi probléma. Az a kérdés, hogy a megszületettekből mi lesz, milyen minőségű ember és munkaerő lesz belőlük. A probléma ott van, ahol annyi gyermek születik, hogy a társadalom nem képes őket ellátni és jó minőségű tanult embereket nevelni belőlük. Európának 2050-re előre láthatóan nem lesz szüksége pótlásra, mert reális esélye van annak, hogy addigra általánossá válik az automatizált termelés minden olyan ágazatban, ahol ez elképzelhető. Eltartandó kolonc lesz minden olyan betelepülő, aki más kultúrákban szocializálódott és képződött. Ugyanolyan kolonc, mint amilyenek ma Franciaországban az ötvenes-hatvanas évektől betelepült alacsony képzettségű arab vendégmunkások visszaiszlamizálódott és ezért képzetlen leszármazottai.

A németek és mások is érzik ezt, ezért is szeretnének legalább részben túladni az általuk begyűjtött migránsokon. Ám egy jóemberkedési PC szellemiség fogságába kerültek, ezért még gondolkozni sem képesek őszintén. Olyan szintet ért el az EU fejlett országaiban a középosztályok jóléte és kényelme, hogy megszűnt a veszélyérzetük. Hozzájárult ehhez az a manipulációs környezet, amelyet a világvállalatok hipergazdag tulajdonosai tartanak fenn, akiknek az az ideológiája, hogy össze kell keverni a népeket és fajokat és végsősoron valamiféle világállamot kell létrehozni. Primitív és hülye elgondolás, de hány ilyenből született már birodalom.

Egy ország minőségét, gazdasági sikereit az ott élő humántőke szabja meg elsősorban. Amit Merkelék nagyon benéztek, az az egaliter-liberalizmus sarlatán és tudománytalan alapvetése, miszerint a különböző etnikai csoportok-rasszok között nincsen semmiféle különbség- ha egy szomáliai migráns gyereke Németországban születik, kikerülve a szegénységből, majd jó mérnökember lesz. Azonban az élet kegyetlen, 70-es átlagintellektusú etnikai csoportokból igen kevés mérnök és igen sok segélyért kuncsorgó, a társadalomnak koloncot jelentő újnémet lesz. Hogy értsük: épp jelenleg zajlik az USA-ban ennek a tételnek a bizonyítása. A lázongó, kivételezett, saját teljesítményüknél fényévekkel jobban élő négerek szépen tönkreteszik majd az USA-t, ahogy a 100 milliót eléri majd a létszámuk, de náluk sokkal veszedelmesebbek az Európába özönlő muszlimok és feketék. Csak azt nem értem, az őslakos, jó képességű németek az internet korában, ahol pár kattintással bárki rájöhet miért öngyilkosság debilszintű idegeneknek gyertyát tartani, hogyan szavaznak egyre kevesebben az életet jelentő AfD-re?
Európában egyedül Orbán nézett a cipőorránál tovább. az őslakosok gyerekvállalását elősegítő demográfiai programját klónozni kellene Európa szerte...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés