Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése!

2020. július 09. 20:25

A koronavírus-járvány sem szabhatott gátat a nemzeti összefogásnak!

2020. július 09. 20:25
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A koronavírus-járvány sem szabhatott gátat a nemzeti összefogásnak!

Az Európai Parlament plenáris ülése megszavazta az európai polgári kezdeményezésekre vonatkozó rendeletmódosítást. A módosítás – többek között – a Székely Nemzeti Tanács nemzeti régiókról szóló kezdeményezését is érinti.

A mindenki javát szolgáló megoldás lehetővé teszi, hogy a koronavírus-járvány miatt ellehetetlenült aláírási folyamat a kiesett idővel meghosszabbodjék. Örülök, hogy sokunk fellépésének köszönhetően eredményt tudtunk elérni!

A példaértékű összefogásnak köszönhetően már több mint 1 millió uniós polgár támogatását élvezi a kezdeményezés. Azonban az 1 millió aláírás kritériuma mellett azt a feltételt is teljesíteni kell, miszerint a tagállamok negyedében meghatározott számú aláírást kell elérni.

Vegyünk egy újabb lendületet! Ne feledjük, együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 11. 09:58
Judit nyomul ezerrel...
Kanóc
2020. július 10. 23:38
A nemzeti összefogás már megvolt, bőven túl lett teljesítve - ami az elvártat illeti. Nem kéne most már valami európai összefogás-szerűségre koncentrálni?...
Hurka
2020. július 10. 11:17
A jó egyesít, a gonosz szétválaszt.
amaurote
2020. július 10. 10:53
a hazugság és istentelenség ereje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik