Épp Merkel asszony az, aki hatalomban tartja Orbánt

2020. július 09. 19:47

Pedig politikai és gazdasági eszköze is lenne, hogy lábon lője ezt a demokratikus kutyából lett kommunista szalonnát.

2020. július 09. 19:47
Stummer János
Facebook

„»Fontos, hogy megvédjük a jogállamiságot, ez az egyik célunk a német elnökség alatt. Nyíltan ki fogjuk mondani a dolgokat, még akkor is, ha Orbán Viktorról van szó, és más véleményünk van arról, ami Magyarországon történik.« Mondja épp Merkel asszony.

Nofene. Ezt meg én mondom. Meg azt is, hogy épp Merkel asszony az, aki hatalomban tartja Orbánt. Épp Merkel asszony az, akinek politikai és gazdasági eszköze is lenne, hogy lábon lője ezt a demokratikus kutyából lett kommunista szalonnát és a felelős kormánynak csúfolt pénzmosó maffiáját.

Csakhogy nem teszi, ezért pedig mi a szabadságunkkal fizetünk. Mint oly sokszor már a történelemben, amikor a Fényes Nyugat cserben hagyott bennünket. Nincs új a Nap alatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 15. 10:28
"..Épp Merkel asszony az, aki hatalomban tartja Orbánt." EGY FRÁSZT STUMMERKÉM EGY NAGYBÜDÖS FRÁSZT!!! PUSKÁS ÖCSI MEG BOZSIK CUCU TARCSÁK "HATALOMBA'" ŐTET! MEGMONTA NEKEM STANCI NÉNI A NYÓCKERBŰL AKI HOZZÁNKJÁRT MOSLÉKÉÉÉÉÉRT! Ő ASSSZTÁN TUGGYA ESSZTET.
Mátyás01
2020. július 10. 20:04
Stummer János még a jobbikban is az egyik legprimitívebb ember, ráadásul azt szeretné, ha egy idegen ország megbuktatná a demokratikusan megválasztott magyar kormányt. Mi ez, ha nem hazaáruló gondolkodás?
catalina9
2020. július 10. 16:34
Épp Merkel asszony az, aki hatalomban tartja Orbánt" hát Stummer elvtárs, akkor Merkel egy lélegeztetőgép...
Ernie Pantuso
2020. július 10. 15:47
Meg a Trump mi? Vagy az alienek. Istenem olyan hülyék vagytok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik