Döntős a Román Kupában a Sepsi OSK

2020. július 09. 21:41

Először jutott fennállása óta kupadöntőbe a sepsiszentgyörgyi csapat.

2020. július 09. 21:41

Fennállása során először bejutott a labdarúgó Román Kupa döntőjébe a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, miután az elődöntő csütörtöki visszavágóján 3-0-ra legyőzte idegenben a Politechnica Iasit.

A gólokat Fülöp István (20. perc), Achahbar (50.) és Karanovic (86.) szerezték. Az első mérkőzésen, hazai pályán simán, 5-1-re nyert a sepsiszentgyörgyi csapat, amely így kettős győzelemmel jutott tovább.

A visszavágó előtt nyomás nehezedett az együttesre, miután a román bajnokság rájátszásának alsóházában mindössze három pontra van a kieső helyektől, emellett a román sajtó szerint a héten egy állítólagos tettlegességig fajuló konfliktus is kirobbant az egyik játékos, Fülöp Loránd és Leo Grozavu edző között.

Ennek ellenére a csütörtöki mérkőzésen a háromszéki együttes magabiztos játékkal múlta felül ellenfelét, így 8-1-es összesítéssel került a július 22-i döntőbe, ahol az FCSB lesz az ellenfele.

A bukaresti együttes szintén magabiztosan győzte le az elődöntőben ősi riválisát, a Dinamo Bucurestit. A FCSB szerdán este 1-0-ra nyert, miután az első mérkőzésen 3-0 arányban kerekedett felül ellenfelén.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libraman
2020. július 10. 07:48
Köszi, hogy itt voltál, de most takarodj! X
ivanabozgor
2020. július 10. 07:30
csoda hogy eddig tartott, amennyi fölösleges pénzt beleöltek. a székelyek meg mennek vendégmunkásnak Magyarországra meg oda, ahova érik, közben.
NeMá
2020. július 09. 22:23
A Magyar csapatokat be kéne engedni a Magyar bajnokságba! Hápoghatnának a diplomaták oszt leszarjuk nagy ívben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik