A pedofil valami más. Valami undorító.

2020. július 09. 13:36

Révész Sándor, aki ma a HVG munkatársaként hirdeti a politikai erkölcsöt, 2014-ben a Népszabadságban publikálta „A pedofil is ember” c. cikkét.

2020. július 09. 13:36
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„Amit Kaleta Gábor tett: gyomorforgató. Undorító. Hányingerkeltő. Ilyenkor ökölbe szorult kéz vagyunk. Azonban az eset sajnos és bizonyosan nem egyedülálló – sőt, vannak a magyar nyilvánosságban is olyan kószáló latrok, akiknek a mentális sötétség már rég bekötözte a szemét. Az egyik ilyen a balliberális újságíró, Révész Sándor. Feketeöves pedofília-relativizáló. Révész Sándor, aki ma a HVG munkatársaként hirdeti hetente kellően gőgös magasságból a politikai erkölcsöt, még 2014-ben az azóta sokat siratott Népszabadságban publikálta »A pedofil is ember« (sic!) c. cikkét.

A cikk apropója az volt, hogy Japánban szigorítottak a gyermekpornográfia terjesztésére vonatkozó szabályokon, de végül az ilyesmit is megjelenítő rajzolt tartalmakra a módosítás nem terjedt ki. Révész Sándor ekképp üdvözölte a döntést – már annak utóbbi részét:

»Eddig a határig [már a rajzolt tartalmakig] nem vonhatjuk kétségbe senki jogát arra, hogy a szexuális vágyait úgy élje ki, ahogy akarja, függetlenül bárki ízlésétől és erkölcsi felfogásától.«;
»Pedofil embertársainknak a legrosszabb és legnehezebb. Nagyon helytelen lenne, ha olyan tilalmakkal nehezítenék tovább a helyzetüket, amelyek nem szükségesek senki megvédéséhez.«;
»A rajzolt gyerek nem valóságos létező. Ami vele történik, egyetlen hús-vér gyereknek sem árt. (...) Ha betiltanánk egyes extrém esetek alapján mindent, ami az eddigiekben bűnözőkre hatott, vagy elvileg hathat, hatalmas máglyákat rakhatnánk, remekműveket is vethetnénk rájuk, és semmi nem maradna a szabadságunkból.«;

»A vágyak: objektív, tapasztalati tények. Ha vannak, nem kevesen, akik átérzik őket, akkor a tudatunktól független létezésükben nem lehet kételkedni. A hívő tekintheti őket [ti. a pedofíliát] Isten büntetésének vagy próbájának, de a világi állam nem bélyegezheti meg őket!«
»A rajzolt gyerekpornó engedélyezése jelzés a pedofiloknak, hogy a szabadságpárti állam nem ellenük, hanem csak a gyerekekért tilt. Jelzés a társadalomnak: a szabadságot csak annyira szabad korlátozni, amennyire muszáj.«

Így akarta Révész Sándor már évekkel ezelőtt viszonylagossá tenni, »egyrészről-másrészről« érvekkel megtámogatni ezt az alattomos, szennyes kísértést. Így próbálta intellektuálisra erőszakolt hanggal érzékenyíteni az olvasót, hogy végül is a »pedofil is ember«. A liberális oldal valamennyi társadalmi abnormalitás, szexuális aberráció és nemi eltévelyedés kapcsán így kezdte, lépésről-lépésre csepegtette a megértés és a tolerancia molekuláit, míg végül elérkeztek arra a pontra, amikor már az adott vágy kielégítésének hivatalos, állam által történő elismerését követelhettek.

Mi ebből nem kérünk. És bár bele sem merünk gondolni, mi bújhat még meg Révész Sándor és társai izgalomtól tikkadt agyredőinek mélyedéseiben – a nyilvánosság tájékoztatására még több posztban fogjuk szemlézni balliberális »értelmiségiek« pedofíliát, poliamóriát és egyebeket éltető gondolatait. Csak hogy lássuk, kik is ők valójában. El a kezekkel a gyerekektől, védjük meg a normalitást – nincs ugyanis már hova hátrálnunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 12. 06:20
Révész Sándor: pedofil zsidó. Kaleta Gábor: bűnös megtévedt szerencsétlen. Mindketten szennyesek, mocskosak, velejéig tisztességtelenek. A külömbség az, hogy mig Kaleta BŰNHÚŐDIK és SZENVED a NYILVÁNVALÓAN SÚLYOS BŰNÉÉRT, addig Révész vidáman élvezkedik és kéjeleg tovább, mintha misem történt volna.
EMM195
2020. július 11. 09:44
Bocs, ez az előző idézetem volt. Csak azonnal indulatba hoz a gyermekek sorsa. "A tettlegességig fajuló pedofilok esetében pedig nagyon kellene szigorítani" Minden egyes nem tettleges, hanem nyáladzós esetben egy hús-vér gyermeket megnyomorítottak. Aki nézi, annak a gyereknek a nyomorát nézi, amit eltakar a saját gréczijének a csöpögése. Világos? Nincs semmilyen pardon. Gyermek nem egyezhet bele ilyesmibe. Állat sem. Az össze emberi fertőt kölcsönösen gyakorolhatják, ha azt szeretik, de el a kezekkel a gyermekektől!
Vizipók56
2020. július 11. 08:05
Minden pedofil állatot (legyen az révész_tetves_sanyika, avagy kaleta_tenyérbemászó_gábor) ivartalanítani, kezét lábát levágni és kidobni egy, az Északi Sark felett szálló repülőgépből!!!
osztrov
2020. július 10. 10:37
A vita kultúrált részéhez szeretnék hozzá szólni, tulajdonképpen életem első kommentjében, bár 51 éves vagyok. Szóval. Az arányosság, az irgalom, a tíltás, megengedés kérdésének elemezgetésekor javaslom jobban körüljárni magát a cselekményt. 19 ezer kép, de a vitatkozók közül vajon ki látott akár egyet is ezek közül? Nagy általánosságban lehet jókat beszélgetni, szitkozódni egy kényelmes fotelben ülve, de ehhez képest, hogy mi mehet a valóságban és az abból táplálkozó dark weben azt valószínüleg el sem tudjuk képzelni. Legutóbbi vonatkozó cikk https://index.hu/kulfold/2020/07/01/pedofilia_nemetorszag_munster_rendorseg_adattarolas_darknet_felderites_kiskoru_eroszak/ Tapasztalatom szerint akik emberi jogokra, iraglomra hivatkozva védik az ilyen cselekményeket elkövető személyeket nem ismerik magát a cselekményt és elvekről akarnak beszélgetni. A pedofília rémségénél jóval egyszerűbb esetekben is tapasztalatom szerint alap az ilyen gondolkodású embereknél, hogy ha személyesen őt vagy egy hozzá közel álló embert éri utol a baj hirtelen fordul egyet. Kérek mindenkit most képzelje el a szituációt. Kaleta Gábor ül Limában a gépe előtt (még csak ott, mert a limai bordélyházakban még nem jártak magyar nyomozók, hogy kiderítsék tovább lépett-e a következő szintre) és egy olyan képet nézegetve nyúl magához, amin a 12 hónapja megszületett, szöszi kisbabánkat erőszakolja éppen mondjuk egy 140 kilós, nyáltól csöpögő akárki. Ha megvan a kép és az érzés akkor érdemes továbblépni az arányosság és a cselekmény súlyosságának megítélésében. Aki nézi része ennek a hálózatnak és a hálózaton belül van átjárás, szintátlépés. Ennek megállítása csak a legkeményebb eszközökkel lehet. Csak annyi irgalmat érdemel főszereplőnk és minden hasonlóan beteg ember, amit Ő is gyakorolt a gyerekekkel szemben. Szerintem itt a relativizálásnak helye nincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik