Vágó István kikelt a kecskeméti új zsinagóga márványtáblája ellen

2020. július 08. 13:42

A DK-s exkvízprofesszor túlzásnak tartja, hogy a holokausztot és az ateistákat egy sorban említik.

2020. július 08. 13:42
null

„A kecskeméti új zsinagóga márványtábláján június 30. óta ez olvasható: »Ezen nagyimaterem épült az Örökkévaló dicsőségére a teremtés 5780. évében a Holokauszt- és az ateista korszak pusztításai után a hamvaiból feltámadt kecskeméti zsidó közösség részére, Magyarország Kormánya segítségével Orbán Viktor miniszterelnök Soltész Miklós egyházügyi államtitkár támogatásával.« A »Holokauszt- és az ateista korszak pusztításai«? Olvasta ezt Orbán Viktor miniszterelnök és Soltész Miklós egyházügyi államtitkár? Feltételezem, igen, és bizonyára jóvá is hagyták. Tényleg ott tartanánk, hogy a holokausztot már az »ateisták rémtetteivel« egy sorban lehet emlegetni?” – írja Facebook-oldalán Vágó István.

Ráadásul a Neokohn.hu oldalnak is a szemére veti, hogy nem problémázott a cikkében azon, amin ő.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2020. szeptember 03. 15:22
"Vágó István kikelt..." Alighanem már vissza is metszették...
syphax
2020. július 14. 05:45
...Tényleg ott tartanánk, hogy a holokausztot már az ateisták rémtetteivel egy sorban lehet emlegetni? Tényleg ott tartunk. Sőt! Az ateisták rémtettei MEGHALADJÁK-ŰBERELIK(!!!) a holocaustot okozókét! Vágó PITYULINCIKÓKA le van maradva egy-két foxi-maxi brosúrával....
zrx8
2020. július 09. 15:51
Ajvé! Veszélyben a biznic-modell!
annamanna
2020. július 09. 14:13
Ja, és a másik: a zsinagógának mifasz köze van az Istenbe vetett hithez azon túl, hogy S E M M I ??????? A zsinagóga kurvára nem az istenhívőnek épült! És kibaszottul nem az istenhívők számára lett felújítva!!!! Azoknak rohadtul nincs igényük zsinagógára, ezt jobb, ha tőlem tudja bárki is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik