Kaleta cinkosai: Orbán Viktor, Polt Péter, Szijjártó Péter, Varga Judit

2020. július 8. 20:12

Szabó Tímea
Facebook
Bár Orbán Viktor igyekszik eltussolni – eltussoltatni – a pedofilügyet, az nem maradhat következmények nélkül.

„Kaleta Gábor a Polt Péter-vezette ügyészségnek köszönhetően felháborítóan enyhe büntetést kapott ahhoz képest, hogy igazoltan pedofil; hogy ártatlan gyermeket raboltak el szüleiktől, erőszakoltak meg, tettek tönkre, nyomorítottak meg. Kaleta Gábor volt perui nagykövetet tettéért Peruban – vagyis az ottani törvények szerint – jó eséllyel sok éves, letöltendő börtönre ítélik. Kaleta Gábort éppen ezért – teljes titokban – Orbán Viktor keresztény-konzervatív kormánya hazamenekítette Peruból, hogy a fideszes szurkoló- és szotyitársa által vezetett ügyészség ejnye-bejnyében részesíthesse. Kaleta Gábor volt perui nagykövet tette minősíthetetlen és gyomorforgató, ahogyan a folyamatosan a családok és a gyermekek szentségéről papoló cinkosainak cselekedetei is azok. Kaleta Gábor volt perui nagykövet cinkosai: Orbán Viktor miniszterelnök, Polt Péter legfőbb ügyész, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Judit igazságügyi miniszter.

A Párbeszéd amondó: bár Orbán Viktor igyekszik eltussolni – eltussoltatni – a pedofilügyet, az nem maradhat következmények nélkül, kivált, hogy Kaleta Gábor volt perui nagykövetnek volt pofája fellebbezni az enyhe ítélettel szemben.

A Párbeszéd kezdeményezi a Büntető törvénykönyv szigorítását, egyúttal felszólítja Kaleta Gábor volt perui nagykövet keresztény-konzervatív mázzal leöntött cinkosait: nézzenek szembe tettükkel, nézzenek bele magyar családok és gyermekek szemébe, s vonják le a következtetéseket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a nő megint félrebeszél: Orbánnak semmi köze az ítélethez, s a Fidesz épp most készül új törvényi javaslattal. Ez a nő keveri a jogot és a politikát.

,,Kaleta Gábor a Polt Péter-vezette ügyészségnek köszönhetően felháborítóan enyhe büntetést kapott ahhoz képest, hogy igazoltan pedofil, hogy ártatlan gyermeket raboltak el szüleiktől, erőszakoltak meg, tettek tönkre, nyomorítottak meg. Kaleta Gábor volt perui nagykövetet tettéért Peruban - vagyis az ottani törvények szerint - jó eséllyel sok éves, letöltendő börtönre ítélik. ,,

Szabó Timeának ezért a rágalmazó állításáért bíróság előtt kellene felelnie.

Neked meg van pofád hazudni? Ja ez nem kérdés.
Nem Kaleta, hanem az ügyvédje felebezett. Így szokás.

Most is hazudik. Állandóan hazudik.

Remélem ennél az SZDSZ-es krapeknál, Lévay Leventénél is, aki Kispest polgármestere amikor a pedofil ügye kirobbant, ilyen artikulátlanul követelnéd, a büntetés súlyosbítását, mivel felmentették, bár küldött is képeket, nem csak nézegette. Nem fellebbezett, mivel felmentették, nem tartotta szükségesnek.

https://www.origo.hu/itthon/20..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés