Erdélyi Zsolt: Az Index válasszon magának új főszerkesztőt

2020. július 7. 14:34
A reklámszakember egy facebookos videóban reagált az elmúlt napok híreire – közölte a HVG.hu.

A külső beszállítói megoldás szerinte mindenhol működik. Egy hétfő este közzétett, közel 10 perces videóban reagált a vele, illetve az Indexszel kapcsolatos hírekre Erdélyi „Superman” Zsolt. A felvétel előzménye az volt, hogy a portál közölte: a reklámszakember nem is vett részt a támogatói kampányukban. „Erdélyi Zsolt pontatlanul fogalmazott az Indexben végzett tanácsadói munkájáról, ezért szeretném egyértelművé tenni, hogy az Index támogatói kampányán soha egyetlen külsős tanácsadó sem dolgozott” – reagált akkor a HVG megkeresésére Szabó Zoltán, az Index stratégiai és kreatív igazgatója.

Erdélyi a most megosztott videóban azt mondta, valóban nem történt ilyen, de a koncepció kidolgozására ő is meghívást kapott. „És oda is mentem, ott is voltunk egy étteremben 15-en. Majd elővezetődött ez a bizonyos támogatói kampánykoncepció, miszerint az Index támogatást kér az olvasóitól. Ott, a rám jellemző fárasztó módon elmondtam, hogy számomra ez a dolog teljes mértékben vállalhatatlan”. A videóban Erdélyi egy „külsős szakértői javaslatot” is megfogalmazott a portál felé, azt, hogy az Index válasszon magának új főszerkesztőt.

Egy olyat, aki nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. A reklámszakember szerint a portálnak olyan főszerkesztőre van szüksége, „aki nem haver, aki nem origós volt és indexes lett, hanem indexes”. Erdélyi a videóban a külsős beszállítókat megvédve azt mondta: ez 2020-ban mindenhol így működik, még az RTL Klubnál is – írta meg a HVG.hu.

(kép forrása: 24.hu)

 

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megnéztem a videót. Tökéletesen igaza van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés