KariGeri már hallucinál is!

2020. július 6. 8:59

Apáti Bence
hirtv.hu
Talán megsütötte nap, talán Gál J. Zoltán domináns természete hasította újabb darabra Gergely zavart lelkét.

„Karácsony Gergelyen elhatalmasodott valami. Valami új. Valami olyasmi, amit eddig még nem produkált a zavart és sokfelől, de elsősorban inkább balról befolyásolt, ingatag személyisége. A főpolgármester úr ugyanis mostanáig mindössze két személyiséggel ajándékozta meg a politikája iránt érdeklődők szűk, ám lelkes táborát. Van ugye az egyik, akit nevezzük Áldozat Gerinek. Őt onnan lehet felismerni, hogy amint meglát egy baráti-baloldali/ függetlenobjektív-újságírót, azonnal áldozati pózba vágja magát, tehát reflexszerűen felhúzza mindkét  szemöldökét, kifordítja pihe/puha-smirglit, kalapácsot, szöget, tiplit, ásót, fejszét – sosem látott és fogott szociológus tenyerét, majd sírós, már-már női hangon nekiáll panaszkodni, árulkodni, nyafikázni. Mert Áldozat Gerit mindenki bántja. Pedig Áldozat Geri nem tehet semmiről, Áldozat Geri ott sem volt, vagy ha igen, csak tehetetlenül és tétlenül szemlélte az eseményeket: Áldozat Geri csak egy áldozat. 

A másik eddig ismert személyisége pedig Dacos Szemtelen Gergely. A továbbiakban DSzG. DSzG-t akkor láthatjuk, ha olyan újságíróval találkozik, akinek nem lesz azonnal nedves a csúnyája, amint meglátja a drága jó főfőfőpolgármester urat, aki nem csak simogatja, ölelgeti, büfizteti, és féltőn betakargatja, hanem a fülig szerelmes Indexesekkel ellentétben valódi kérdésekkel próbálja zaklatni. (Mégiscsak hatalmi pozícióban van az a jóember.) Például, hogy miért is nem nácizmus zsidókat listázni, vagy, hogy rendben van-e, hogy hetekig nem volt háziorvos a Pesti úti idősek otthonában. Ilyenkor DSzG egy mérges és dacos kis hisztérikává változik, aki zavarában és sértettségében hajlamos olyan náci gyűlöletbeszédekkel előrukkolni, amelyek előtt maga a zsidólistázó Gyöngyösi Márton is elismerően megemelné a kalapját. (Meg is emeli.)

De Dacos Szemtelen Gergelytől ebben a módosult tudatállapotában olyat is láthattunk már, amikor a KRESZ összes létező, a biciklisekre vonatkozó szabályait megszegve a járdán csapatva fogta menekülőre, miután egy Hír EV-s kollégánk próbált valódi, tehát nem tipikus Indexes-kérdéseket feltenni neki. DSzG-t amúgy onnan lehet felismerni, – ezt el is felejtettem mondani – hogy szemeit résnyire hunyja, száját pedig gonosz, ijesztő mosolyra húzza. Budapest főpolgármesterének ilyenkor sunyi, gonosz és kárörvendő ábrázata lesz. No de, ahogy mondtam, KariGeri pénteken egy teljesen új személyiséggel rukkolt elő. Talán megsütötte nap, talán Gál J. Zoltán domináns természete hasította újabb darabra Gergely zavart lelkét. Nem tudni, pontosan mi történt vele, csak annyi bizonyos, hogy a főpolgármester úr az ATV-ben bemutatta Hallucináló Téveszmékkel-küzdő Gergőt. (HTkG)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony tehetségtelen. De! Az ilyen cikkek - még ha igaza is van a szerzőnek - szerintem kontraproduktívak. Erősítik a mártír szerepét a jeles főpolgármesternek, aki körül a szavazói már csak emiatt is még szorosabbra fonják az egység gyűrűjét. Ha a "NER" meg a "hatalom" ennyire támadja, akkor kötelességüknek érzik "megvédeni". Így lesz ez a nímand az ellenállás hőse.

Hagyni kellene, hogy a "teljesítménye" beszéljen helyette. Sokat mondó lenne az a csend.

Gergő szerintem is hazudik a látomásaival.

Na, ezen én is jót nevettem. Karigeri és az ő szörnyecskéi. Mintha bármi félnivalója lenne a kormánynak, nevezetesen Orbánnak, ettől a ficsurkától.

Összetéveszted Orbánt Kariferi sírásójával.

Ugyanmár! Soros sem tud mit kezdeni Orbánnal, pedig próbálkozik.

Soros kiképezte? Gyorstalpalon, vagy hogy?
Csak nem arra a szűk négy hónapra gondoltál?
Orbán tanult Angliában és nem kiképzést kapott.
Mi az, hogy pénzelte? Aki pályázik és ösztöndíjat nyer, az éppen hogy megél abból. És ugye nem gondolod, hogy érdek nélkül tette mindezt a drága Róbert bácsi?

Nem kell uszítania Orbánnak, minden normális jobboldali ember kiakad a baloldal rágalmain, hazugságain.
Ha komcsi pártitkár akart volna lenni, akkor, most ő vezetné az mszp-t.
Csakhogy egyetemistaként liberális volt, és már rég nem szoci.
Én egy maga alá csináló Kariferit látok.
Amikor feltesznek Orbánnak kérdéseket a kérdések órájában, azokat a kérdéseket leadják a képviselők, Orbán leírja vázlatosan a válaszát, azt olvassa fel, azzal együtt, amit jegyzetel közben.
Vagy te azt gondolod, hogy kb. 20 kérdezőnek felkészületlenül válaszol?
Vitázni is tudott, lásd Horn vita.
Fletó kapásból hazugságokkal kezdte. Orbán nyugodtan cáfolt. lehet, hogy jól ki kellett volna röhögnie.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés