Horthy Miklós katonája vagyok

2020. július 6. 15:12
A múlt átírására tett, lassanként évszázados baloldali kísérletek új szintre léptek szerte a nyugati világban.

„A fenti idézetet egyszer már használtam, és azért használom most is, mert szerintem ez foglalja össze a legmarkánsabban Horthy nagyon helyes belpolitikai hitvallását. A Kormányzó személye ismét az érdeklődés homlokterébe került ugyanis, miután egy, láthatóan agyalágyult nőszemély, vörös festékkel leöntötte a szobrát.

Nehéz idők járnak a szobrokra manapság. A múlt átírására tett, lassanként évszázados baloldali kísérletek új szintre léptek szerte a nyugati világban. A dolog a klasszikus »leszivárgás« módszerével alakult ki. Először mindenféle marxista »történészek«, »filozófusok« és más, a társadalomtudományok területén tevékenykedő »tudósok«, írtak könyveket, tanulmányokat arról, hogy miképpen is estek a múltbéli események, és főleg pedig arról, hogy mindezek miképpen értelmezhetők – szerintük. Aztán ugyanezek és tanítványaik, immár pedagógusként, tanították is ezeket a tévtanokat a csillogó szemű ifjaknak.

Elmagyarázták nekik, hogy a történelem az igazságtalan elnyomás története, melyből az is kiderül, hogy csakis és kizárólag a felszabadító, forradalmi gondolatok és tettek vitték/viszik előre a világot. E hosszú folyamat eredményeként az indoktrinált csőcselék nekifogott a történelmi személyiségek és az azokat ábrázoló szobrok meggyalázásának. A dialektikus és történelmi libsizmus pedig lelkesen drukkol nekik, örömujjongásban törve ki minden újabb eset fölött, amint tették ezt e szerencsétlen némber esetében is.

Zárójel. Persze szobrokra a haladásnak is szüksége van, sőt, mondhatjuk, nekik van rájuk igazán szükségük, hiszen a múlt teljes eltörlését új múlt fabrikálása kíséri. Az új múltnak pedig új hősei vannak, így állítottak szobrot a fényességes nyugaton előbb Marxnak, majd mostanában Leninnek is. Felkészül Sztálin és Mao. Zárójel bezárva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te Goldstein! Megtennéd, hogy idecitálod a Horthy aláírásával ellátott Szovjetúnió elleni hadüzenetet?

Köszi előre is

Packó

Na mi van goldstein, nem találod?

te, meglesz ez a hadüzenet valaha?

Állításod szerint van egy Horthy aláírásával ellátott hadüzenet. Hol?

Úgy jártál, mint Fletó a szakdolgozatával. Csak nem találod azt a Horthy aláírással ellátott Szu elleni hadüzenetet.
"Horthy kormányzó magyar polgárok százezreinek a haláláért direkt módon felelős. Az ő aláírása olvasható a Szovjetúnió(...)hadüzeneten. "

BLM mozgalomnak semmi köze Horthyhoz, ez a magyarok ügye, bármennyire próbálja a széljobb összemosni a két ügyet. A mérsékelt konzervatívok sem támogatják a szobrot, túl sok vér tapad a kezéhez.

Amúgy érthetetlen a Mandi tálalása, Aristo az alábbi idézetre hivatkozik:
"A rendetlenkedőkbe belelövetek, és ha az jobbról történik, a különbség csak annyi, hogy azokba fájó szívvel fogok lövetni, míg egy baloldali rendetlenkedésbe passzióval." Horthy Miklós

Hát igen, ez a buta Goldstein nem tudja, hogy Magyarországot megszállták volna, ha nem ezt a politikát folytatja a németekkel. Tartok tőle, hogy a megszállók nem a német hadsereg lett volna, hanem a román és a szlovák.
Egy darab zsidó nem maradt volna Budapesten.
Néha azon gondolkodom, hogy az ilyen szemetek, mint ez a Goldstein, nagyon is tudják ezt. Elkerülték a sorsukat, éppen a magyar politikának köszönhetően, most pedig od kenik a fekáliát, ahol megmentették őket. Pont, mint az oláhok, akik kb. a magyar Erdélyből kapták a nemzeti kultúrájukat.

Az, hogy a nők között egyre több a magából kivetkőző, méltóságát vesztett ember, - Kunhalmi, Borbélyné, Széll, Donáth, Cseh, Szabó T. estébé - azt mutatja: nagy a baj a világgal, mert ezek a nők nem maguktól váltak ilyenekké...
Ez pedig röviden: az ember kitagadta az Istent, a teremtőjét.
Helyette hamis bálványokat csinál, azoknak hamis kultuszt.
Innen kezdve a magatartás-, viselkedés, mentális betegségek sora törvényszerű.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés