Bugyi

2020. július 6. 14:52

Gulyás Erika
Népszava
Bácskai János a polgármesterről közzétett gúnyrajzzal igen előkelő helyre ugrott a legalpáribb nőgyűlölő kormánypárti politikusok listáján.

„Amikor a politika eljut addig, hogy előkerül, vagy éppen lekerül egy női alsó, akkor már valami komoly baj van. A miniszterelnöki sajtóstáb például totálisan megbukott, amikor 2013-ban egy televíziós interjúban a riporternő nem titkoltan nem vett fel bugyit, amivel zavarba akarta hozni az ország kormányfőjét. Az eset a szomszédos Szerbiában történt. A felvételt utólag letiltották, de a híre így is terjedt, jó nagy blama volt.

Utólag már senkit nem érdekel, de tavalyelőtt, az országgyűlési választás után komolyan találgatták, hogy az Együtt párt – a szervezet megszűnéséhez is vezető – bukásában volt-e szerepe annak a ruhaszárítón lógó kis bugyinak, aminek fotójával az akkor még a párthoz tartozó Baranyi Krisztina megmutatta otthonát a választási kampányra készített, IKEA katalógust utánzó pártprogramban. Nyilván nem, de a bugyi-kérdés, konkrétan az azóta ferencvárosi polgármesternek megválasztott politikus most éppen méretesnek rajzolt alsóneműje megint meghatározó közéleti ügy lett. Ezúttal a bukásba beletörődni képtelen fideszesek jelképe.

A kerület korábbi vezetője, Bácskai János a képviselő-testületi ülésen a polgármesterről közzétett gúnyrajzzal igen előkelő helyre ugrott a legalpáribb nőgyűlölő kormánypárti politikusok Kövér László házelnök által vezetett listáján. Ráadásul most még perrel is fenyeget, mert egy momentumos jogász a tanácskozás idejére elorozta tőle a rajzot. Kíváncsian várjuk a bíróság döntését, hogy ez mennyiben korlátozta a véleménynyilvánítási szabadságát.

De ettől teljesen függetlenül ki lehet jelenteni, hogy bugyi kérdésében tényleg nagy a baj. Főként azért, mert a közéletben kirívóan kevés a nő, másrészt, mert aki mégis politikusnak áll, az számolhat vele, hogy a jobboldali pártokban működő nőtársak is ellene dolgoznak. Mindannyian mélyen hívő keresztény emberek ők, akik minden emberi gyarlóságra bűnbocsánatot remélnek. A másik megalázására ugyanúgy, mint ha több tízezer darabos gyermekpornó fotógyűjteménnyel buknak le.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ehh. Szétbonyolított balos fos. A nők elnyomása ezerkétszázhuszadik nyenyere.

Azt olvastam, hogy Bolgár György. Baranyi Krisztina bugyiját mossa.
Már erre sem képes az az ápolatlan Baranyi?

Kedves? Erika!

Baranyi Krisztina konkrétan azt mondta a nyilvános testületi ülésen, hogy: "megértem, ha a bugyimba is bele akarnak nézni, de akkor majd azt legközelebb személyesen próbálja meg intézni."

"A legalpáribb nőgyűlölő kormánypárti politikusok Kövér László házelnök által vezetett listáján."

Nem tudom, hogy miért baj neked, ha Kövér László nem szereti az alpári, közönséges, ordibáló nőket, mint Szabó Tímea, Vadai Ágnes és ellenzéki társai?

Nem a nőket gyűlöli, mit hazudozol? Az ilyen nőket, akiket a legtöbb férfi szintén utál.

És a benne levőt is a cédája!

A nők is utálják szabót és társait. Engem kimondottan irritál az ilyen lumpenproli stílus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés