Kanye West rapper indulna az amerikai elnökválasztáson

2020. július 05. 10:10

A Trump-szimpatizánsként számon tartott énekest Elon Musk is támogatja.

2020. július 05. 10:10
null

Megmérettetné magát az Egyesült Államokban idén novemberben tartandó elnökválasztáson Kanye West rapper – derül ki az afroamerikai énekes helyi idő szerint szombaton közzétett Twitter-üzenetéből. „Teljesítenünk kell az ígéretet, amelyet Amerika jelent azáltal, hogy bízunk Istenben, egyesítjük elképzeléseinket, és építjük a jövőnket” – szögezte le a Donald Trump jelenlegi amerikai elnök támogatójaként számon tartott énekes július 4-én, az ország nemzeti ünnepén az indulási szándékát bejelentő üzenetben.
West egyelőre nem árult el többet, így nem lehet tudni azt sem, benyújtotta-e az induláshoz szükséges papírokat.

Nem sokkal a bejelentés után Elon Musk, a SpaceX magánvállalat alapítója és vezetője teljes támogatásáról biztosította a rappert. A 43 éves énekest 2018-ban Trump a Fehér Házban is vendégül látta, ahol West mintegy tízperces monológot adott elő az elnöknek egyebek közt társadalmi kérdésekről, a börtönreformról, a Chicagóban – ahol ő felnőtt – elharapódzott erőszakról, a mentális egészségről, politikáról. E látogatást követően mindazonáltal West úgy nyilatkozott, hogy távol akar maradni a politikától.

(MTI)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominium Magna Hungaria
2020. július 07. 21:20
Berki Krisztián 2.0, amúgy meglepődtök, de Kayne Trump szavazó
fogas paduc
2020. július 06. 13:24
Jó az ötlet, legalább a libbantak megosztódnak.
Aerion
2020. július 05. 21:49
kanyé ezzel segíti Trumpot. T.képpen nem is olyan rossz ötlet. A kenyéra szavazók aligha szavaznának Trumpra.
János bácsi
2020. július 05. 20:14
Trump kutyája. Nagyon sikeres és dúsgazdag. Leszarja az a saját fajtáját. Ha ő is hátrányos helyzetű néger lenne akkor teljesen másképp látná a dolgokat. Az is lehet, hogy a tüntetők egyik vezetője lenne. Ugyanez megfigyelhető a hazai cigány vezetőknél is akik a mindenkori hatalom oldalára állnak. Kurvára nem érdekli őket a romák nyomora .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik