Baji: Erős mezőny várható a Gyulai István Memorialon

2020. július 05. 10:32

A gátfutó önmagától jó teljesítményre számít.

2020. július 05. 10:32
null

Erős mezőnyre, önmagától pedig jó teljesítményre számít Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó a 10. Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyet augusztus 19-én rendeznek Székesfehérváron. Baji az M1 aktuális csatornának úgy nyilatkozott: jól van, és „a megszokottól és a tervektől nagyon eltérő” felkészülés után izgalommal várja a versenyszezon kezdetét. „Eleinte nagyon döcögős volt a felkészülés, de szerencsére helyrekerült és azt kell, hogy mondjam: jól sikerült” – mondta. „A Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon jó és erős mezőny várható, ennek megfelelően szeretnék én is jól teljesíteni” – szögezte le.

Ez az év a puhatolózás, tesztelgetés éve lesz” – fogalmazott, hozzáfűzve: az előtte álló kevés versenyből fogja megpróbálni kihozni a maximumot a fejlődése érdekében. Ezeket a viadalokat mind komolyan fogja venni és szeretné a legjobbat nyújtani rajtuk, ám az igazán jó formát a jövő évre várja magától. „A következő, remélhetőleg olimpiai év lesz az, amikorra a munka, amit idén beleteszünk, remélhetőleg meg fog térülni” – tekintett előre Baji Balázs. Az utóbbi években jó formában lévő Szűcs Valdó motiválja a 31 éves Bajit, aki szerint nem lesz könnyű megszorítania 25 esztendős riválisát, de bízik benne, hogy nagy csatákat fognak vívni.

(MTI)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik