Megint hazudik a Magyar Nemzet, nálunk van Szlávik levele!

2020. július 04. 17:43

A helyreigazítási perekben jeleskedő kormánylap éles támadást intézett portálunk ellen, s közben igyekezett befeketítetni a baloldalt is.

2020. július 04. 17:43
Kardos Ernő
Hírklikk

„Kormány politikáját feltétel nélkül kiszolgáló – jobb napokat is látott napilap – éles kritikával illette a koronavírus tesztelésre szolgáló műszerről készült interjúnkat. Az írásban bemutattunk egy olyan gépet, amely a forgalmazója szerint 8 perc alatt nagy pontossággal mutatja ki a koronavírus jelenlétét, illetve azt is, ha valaki már átesett a betegségen. Az írást felhasználva a helyreigazítási perekben jeleskedő kormánylap éles támadást intézett portálunk ellen, s közben igyekezett befeketítetni a baloldalt is. A Magyar Nemzet hazug cáfolatát persze ellenőrzés nélkül átvette a teljes lakájmédia. Kár volt...

Elsősorban olvasóink tájékoztatása miatt közöljük, hogy a helyreigazítási perek elvesztésében élen járó Magyar Nemzet természetesen ezúttal is hazudik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2020. július 06. 15:57
A ballibsik aljas kamugépek, mindenhez hülyék, még a kamuhoz is.
noge
2020. július 05. 15:10
A Hírklikk megint hazudozik. A MN cikkében Kásler és Müller szerepelnek. Nem Szlávik. Tovább már nem is megyek, mert felesleges ezekre több időt pazarolni. Szóval megy megint a szarkenegetés a hazudozó propaganda balos portálon.
setzserek
2020. július 05. 10:24
Ernőke írja:"...igyekezett befeketíteni a baloldalt is" Megnyugszik vajon Ernőke, ha megmondjuk neki, hogy a baloldalt már nem lehet jobban bef........teni? Jó tanács: a "befeketítés" szó helyett, jól teszi, ha keres egy hasonértelmű szót, amiből hiányzik ez a színmegjelölés!
Héja
2020. július 05. 09:42
Épp fordítva. Megint hazudik a Hírklikk. Ráadásul ostobán. Érdemes ezügyben elolvasni az Origo részletes válaszát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik