Íme, a humanitárius korridor határátkelőhelyei!

2020. július 04. 10:24

Akik az utazási korlátozásról szóló rendelet miatt nem utazhatnak Magyarországra, július 4-én 0 órától az arra kijelölt utakon áthaladhatnak az országon.

2020. július 04. 10:24
null

Azon személyek, akik a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló rendelet értelmében nem utazhatnak Magyarországra, az Operatív Törzs javaslata alapján, a Kormány döntésének megfelelően 2020. július 4-én a humanitárius korridor használatával átutazhatnak az országon – amennyiben nem áll fenn COVID-19 fertőzés gyanúja – írja a police.hu.

A kijelölt útvonalat nem hagyhatják el, és csak a kijelölt határátkelőhelyeket, üzemanyagtöltő állomásokat, illetve pihenőhelyeket vehetik igénybe. A szabályok betartását a rendőrség a Magyar Honvédség katonai rendészei bevonásával ellenőrzi.

A kijelölt határátkelőhelyek: Hegyeshalom, Rajka, Hont-Parassapuszta, Tornyosnémeti, Záhony, Beregsurány, Csengersima, Vállaj, Nyírábrány, Ártánd, Gyula, Battonya, Csanádpalota, Nagylak, Röszke, Tompa, Udvar, Letenye és Tornyiszentmiklós.

Kép forrása: police.hu

Kapcsolódó cikkek

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2020. július 04. 11:06
Azoknak már direkt külön titkos alagútjuk van Sanghaj iés Kőbánya között, monomániás.
nick89
2020. július 04. 10:45
A Magyarország-Kína egyirányú útvonalat nagyon hiányolom a több tízezer kínai máskéntvállalkozó számára.
kisgul
2020. július 04. 10:30
Helyes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik