A keleti fölény hete

2020. július 4. 16:01

Bolgár György
Népszava
Ha a határvédelem egyben egészségügyi védelem is, akkor vajon Orbán miért engedélyezi a szabad belépést a migrációs útvonalon fekvő Szerbiából?

„Azt állította Orbán Viktor (a Kossuth rádióban), hogy »eddig azt gondolta az ember, hogy a migráció csak a közbiztonsági helyzetet rontja le. De most azt látja, hogy a hagyományos migrációs útvonalak mentén fekvő országokban nő a fertőzések száma, tehát most a határvédelem egyben egészségügyi védelem is«.

Ezzel szemben a tény az, hogy Görögországban, amely elsőszámú migrációs célpont, továbbra is kicsi az új fertőzések száma (sőt összességében is kevesebben fertőződtek meg, mint Magyarországon), míg Olaszországban az utóbbi hetekben sikerült viszonylag alacsony szinten tartani az új megbetegedéseket. De ha a határvédelem egyben egészségügyi védelem is, akkor vajon Orbán miért engedélyezi – egyedüliként a nem uniós tagállamok közül – a szabad belépést a migrációs útvonalon fekvő Szerbiából, ahol valóban jelentősen felszökött a fertőzések száma?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

szerb allampolgaroknak engedelyezi. nem pedig barmilyen jottmentnek aki epp Szerbiaban van.

Gyuri!

Miért uszítasz naponta a magyarok ellen, óriási károkat okozva a normális zsidóságnak? Téged hagynak felrakni a vagonba.......

"Orbán miért engedélyezi a szabad belépést a migrációs útvonalon fekvő Szerbiából?"

Drága Bolgár Úr! Kijelölt határátkelő helyen engedélyezett. A zöld határ zárva továbbra is. A tranzitzónát is elvetette az Ejrópai Bíróság..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés