Reagálás Orbán Viktorra

2020. július 3. 10:47

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Ez az eredménye annak, ha egy kormány elmulasztja a válságkezelést, ahogy azt Orbán Viktor és kormánya tette.

„A miniszterelnök a reggeli rádióinterjújában úgy fogalmazott, hogy »azt gondolják a magyar emberek, nyugaton biztos jobban mennek a dolgok«.

A DK szerint az emberek jól gondolják:

- minden európai országban volt állami munkahelyvédelem és széles körben igénybevehető állami bérpótlék, csak nálunk nem.

- minden európai országban járt rendkívüli juttatás a munkájukat már elveszítetteknek – a kirúgottak akár a korábbi havi fizetésük 90%-át is megkapták az államtól – csak nálunk nem.

– minden európai országban pénzügyi támogatást kaptak a kis- és középvállalkozások, csak nálunk nem, az Orbán-kormány csak hiteleket és eladósodást kínált a magyar vállalkozásoknak.

Ez az eredménye annak, ha egy kormány elmulasztja a válságkezelést, ahogy azt Orbán Viktor és kormánya tette. Nem kell csodálkozni a következményeken.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője”

(MTI-OS)

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Barkóczi Balázs szembeszáll Orbán Viktorral.
Barkóczi kioktatja, felvilágosítja Orbánt.
Narkóci az egész ember. Narkóci DK.

Ezek Orbánnal a hátatok mögött ügyesen összejátszanak, butusok!
Az ellenzék is nem ingyen ekkora balfasz ám, butusok!
Ez az egész csak bábozás az egyszerű lelkeknek.

Jaja. A DK példaképe Adolf Hitler, aki a gonoszorbánnal ellentétben még a Time magazin címlapjára is felkerült. Dolfibá a válságkezelés nagymestere volt. Feri is bizonyára a Mein Kampfból tanulta a mesterfogásokat.

"Minden európai állam úgy adósodik el, ahogy akar, csak mi nem." - ez kimaradt Debil Kretének.

Ezt a hülyeséget honnan veszed, dékás?

A DK valahogy mindig fordítva ül a lovon.

:-) ezért lehet.
De azért a ló hasa alatt fejjel lefelé lógni elég kényelmetlen lehet, mégis azt hiszik, hogy jól csinálják:-)))

A "DK" megint összekeveri a kecsesen ringó fecskét és a recsegve fingó kecskét: összedobál összefüggésükből kiragadott intézkedés-elemeket, s azzal hergel. Fegyenc bevallotta már - le van írva a Debreczeni könyvben - a jól dolgozó kormány ellen hergelni kell!...Csinálja is folyamatosan, ha ő maga már olyan aljas módon nem kormányzott, hanem csalt-hazudott-blöffölt-eladósított kormányzás helyett.

Ez a buta Orbán, nem tanult abból, ahogyan mi kezeltük professzionális módon a 2008-as válságot. Nem hiszed Viktor? Hát kérdezd meg a DK szavazóit, az MSZMP egykori nomenklatúrája rózsadombi, mára a Fidesz miatt elszegényedett villalakóit, a lakótelepeken élő több százezres támogatónkat, akik jól tudják, hogy egyedül mi képviseljük a munkások érdekeit. Az, hogy milliárdosok lettünk, csak a szorgalmunknak köszönhető, bárki követhet bennünket. Kérdezd meg azokat, akik mind-mind, Lipócia kizsigerelt kispolgáraival, a Momentum zászlaja alatt, alig várják, hogy 22-ben visszahozzuk az országba a demokráciát, beléptessük sokat szenvedett hazánkat az Európai Egyesült Államokba, feledtetve a kapcaszagú mély magyar múltat, a nyomort, a szenvedést, a zsidó-és cigányüldözéseket, megszüntessük a Fidesz média diktatúráját, a korrupciót, s a Hitlerre, mint büszke elődre felnéző utódokként megvalósítsuk álmainkat a muszlim Magyarországot. Megcsináljuk........amíg Klári is velünk van.

A ti érdeketek hazudni a kormány intézkedéseiről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés