Nemzeti ellenzéki együttműködés

2020. július 3. 18:42

Haskó László
Népszava
Nincs köztük egy Lúdas Matyi sem, úgyhogy a felcsúti Döbröginek nincs félnivalója.

„A kormány járványkezelési taktikája is nagyon bejött. Most úgy látszik, földindulásnak kellene bekövetkezni ahhoz, hogy Orbán 2022-es fölényes győzelmét meg lehessen akadályozni. A parlamenti ellenzék beletörődött az örökös (megélhetési) ellenzéki pozícióba. Büszkék rá, hogy a parlamentben szót nem, csak büntetést kapnak, lassan annyit, hogy elfogy minden zsebpénzük. Ha nettó befizetők lesznek, Kövér házmester kénytelen lesz bevezetni a testi fenyítést. Először csak (a nemzet emeritus főorvosa által javasolt) körmösosztás lesz, de ha az ellenzéki szájaskodás folytatódik, akkor jön majd a deres. Nincs köztük egy Lúdas Matyi sem, úgyhogy a felcsúti Döbröginek nincs félnivalója. A deresnél is szégyenteljesebb, hogy a nemzeti együttműködés kormánya a magyar nemzeti rögeszme ünnepén sem adott szót a nemzeti együttműködés hűséges ellenzékének.

Orbán ritkán hibázik, most mellényúlt. Ugyanis a nemzeti rögeszme napján a magyar nemzeti ellenzék legszívesebben dicsőségben együtt ünnepelt volna a nemzeti zsarnokság kormányával és kormánypártjaival. Mert ők is magyarok. Ezt onnan tudják, hogy nekik is fáj Trianon. Azonban nemzetünk vezetője, nemzeti rögeszménk frigyládája kulcsának őrzője, a nemzeti rögeszme szerves és leválaszthatatlan részének tartja, hogy (a mohácsi és) a trianoni vészt a baloldal (szocialisták, liberálisok és a szabadkőművesek - értsd zsidók) hozták a világ egyik legjobban sikerült nemzetére, a magyar nemzetre, amelynek – sajnálatos módon – Trianonig részei lehettek a szocialisták, a liberálisok (és horribile dictu!) az izraelita kőművesek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincs? Hiszen mindegyik ludas valamiben.

Haskó Lászlónak igaza van amikor azt írja: Nincs köztük egy Lúdas Matyi sem

Azért nincs mert ők csak gágogó selejtes libák.

Lássuk be, Bangónéval nehéz versenyezni.

Én viccesnek tartom, de a többségnek túl szofisztikált. Nem az a fejbevágós, hogy mindig tudod, mikor kell nevetni. Sokszor nem a poénban van a vicc.

A szerző orvos... és gyakorló elmebeteg.
Viszont egy kifejezetten jó ötlete most volt: ez a parlamenti deresre húzás tetszik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés