Van másik határozott vélemény a Fidesszel szemben

2020. július 2. 15:54

Szél Bernadett
Facebook
Van erős ellenállás a hazug propagandával szemben.

„Itt a helye és ideje annak, hogy ismét köszönetet mondjunk mindenkinek, aki velünk együtt küzd a propaganda ellen: úgy gondolom, az erős, országos tiltakozásunknak komoly szerepe van abban, hogy a Fidesz nem tudja azt a látszatot kelteni európai szinten, hogy ők itt bármiféle párbeszédet folytatnának a magyar néppel.

»Szóba került a nemzeti konzultáció is, amellyel kapcsolatban felszólították a Fideszt: hagyjon fel azzal, hogy manipulatív, félrevezető kérdésekkel bombázza a polgárokat. A vitában két német kereszténydemokrata EP-képviselő is bírálatot fogalmazott meg. Voltak, akik „kommunista stílust” olvastak a magyar párt fejére.«

A most kialakult erős, országos tiltakozásunk azt bizonyítja, van másik erős hang, van másik határozott vélemény a Fidesszel szemben, van erős ellenállás a hazug propagandával szemben. Büszke vagyok arra, hogy ellenállunk és elkötelezett vagyok a folytatás mellett: együtt, a közös ügyért. Egy olyan Magyarországért, ahol a tisztesség és az igazság alap, ahol propaganda helyett valós párbeszéd van. (És nem mellesleg itt most nagyon egyetértek a német kereszténydemokratákkal.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az az ellenzék, amelyiknek Németh Athina a hiteles forrás jobban teszi ha csöndben van.

Senkinek, még Szél Bernadettnek sincs joga a demokratikusan megválasztott kormány kommunikációs jogát elvitatni a polgárokkal szemben.

A vírus ellen nem akart összefogni.

Túl öreg a Momentumos brigádnak, meg egyébként is, elég nagy lehet a tülekedés arrafelé, lévén, felfelé megy a csillaguk. Szóval hiábavalónak érzem a teperést. Persze ki tudja. Lehet, mégis alkalmazzák.

"...aztán majd Cseh Katka eldönti, kell-e még egy tégla a bolsevizmus bástyájába....."

Kíváncsi vagyok, ki ott a fő döntéshozó. Mióta Donáthot is kirakták a vezetésből, az az érzésem, hogy igazából gőzünk sincs arról, ki vagy kik irányítanak a háttérből. Egyre inkább kirakatbábunak tartom Fekete-Győrt is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés