A luxemburgi külügyminiszter súlyos hungarofóbiától szenved

2020. július 2. 21:01

Szijjártó Péter
Facebook
Mivel azonban nem ő dönti el azt, hogy ki kormányoz Magyarországon, megszólalásának tartalmát nyugodtan nevezhetjük érdektelennek.

„Lassan hat éve vagyunk kollégák Jean Asselbornnal, és ez az idő több mint elég volt ahhoz, hogy megállapítsam: a luxemburgi külügyminiszter súlyos hungarofóbiától szenved.

Mivel azonban nem ő dönti el sem azt, hogy ki kormányoz Magyarországon, sem pedig azt, hogy kinek lehet szavazati joga az Európai Unióban, megszólalásának tartalmát nyugodtan nevezhetjük érdektelennek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy valami Eu-s posztra pályázik a vén geci?

Biztos nem engedték vasutat építeni kartellbe', oszt azér ideges a csávó.

Egy nagyhercegség minisztere előbb azért küzdjön, hogy vonják meg a demokráciáktól a jogot arra, hogy más országok államformáját (pl. Magyarországét) megparancsolhassák.

Az egykori állampártiak ahhoz, hogy a maguk gyarapodására használják ki az átmenetet, jelentős szolgálatot tettek a nyugati birodalmaknak. E leplezetlen érdekkiszolgálást, az érdekrendbe betagozódásért cserébe, a leghitelesebben William Odom, az USA Nemzetbiztonsági Ügynökségének tábornok igazgatója fejezte ki: A szocialistáknak bűntudatuk van, és gazsulálnak nekünk. Ez olyan előny, amit csak a bolond hagy kihasználatlanul. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet gazdának. És meglepi őket, hogy velünk mégiscsak könnyebb tárgyalni. (Zárug Péter Farkas)

Na ne szórakozz, ez nem lehet Counter.

Vagyis finoman fogalmazva, ki nem szarja le, hogy mit mondd ez a degenerált luxemburgi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés