Meg fogjuk védeni a Hajógyári-sziget zöldjét

2020. június 30. 9:54

Karácsony Gergely
Facebook
Mi a zöldfelület megóvását tartjuk szem előtt.

„A Városliget, a Római-part és ferencvárosi kiserdő után újabb fővárosi zöldterületet kell megvédenünk az átgondolatlan pusztítástól. Meg fogjuk védeni a Hajógyári-sziget zöldjét Kiss László polgármesterrel közösen. Olyan beruházáshoz, amely a kormányhivatal tervei szerint is 1000 fa kivágásával, a zöldfelület megcsonkolásával járhat, sem a főváros, sem a kerület polgármestere nem járul hozzá.

A Hajógyári-szigeten a közpark fővárosi tulajdon, van tulajdona a III. kerületi önkormányzatnak, az államnak és magánszemélyeknek is. Bármilyen beruházás csakis az érintettek bevonásával történhet, és mi a zöldfelület megóvását tartjuk szem előtt. A Hajógyári szigeten semmiféle beruházás nem járhat a zöldfelület indokolatlan pusztításával. És pont.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megint egy megakadályozós project. Így épül-szépül a világ.

Gergő szerint egymillió fa hiányzik Budapesten. Ki sem merem számolni, időarányosan mennyit kellett volna már ultetnie:-)))

Gergő azért meghagyta a kibúvót saját magának:-) nem akar indokolatlan fáj vágást:-))))
Már most tudhatjuk, hogy olyan nem lesz, tehát az egész csak figyelemelterelés arról, hogy tegnap Tarlós feljelentette:-)))))

Napi facebook bejegyzés megvolt, munka letudva.

Gergő már volt egy ciklust polgármester.
Szakértelmet nem szedett össze ennyi idő alatt, különben tudta volna, hogy az egységes parkolási rendszert csak az önkormányzati törvény módosítása után lehet bevezetni. Nem tudta:-)))))

Én is így vagyok Tarlóssal. Videkikent is nagyon kedveltem az okossagaert, tervszerusegeert, visszafogott, egyenes megszólalásai ért. A kkoriban jártam sokat Budapesten, amikor a Széll Kálmán tér felújítása zajlott. Látványos lett a különbség és nem csak ebben. Sokat tett a fővárosert.

Így igaz. A mai napig nem értem a budapestieket, miért lettek saját maguk ellenségei?

Azt nem értem, miért nem tombolnak a fatüzelés ellen?

Rangsorolhatnanak az ember és a fa között. Azért, mert ésszel épül valami, meg nem termeszetrombolas. Nyilván lesz fa ültetve azon a környéken, ahol van hely egy kicsit odébb.

Nincs:-)))) később rájött, vagy szóltak neki, hogy nincs ennyi hely:-)))))

Jó, a kedvedért kiszámoltam: hetente 3846 db fát kéne ültetnie ebben a ciklusban. Gondolom, nem sértő, hogy nem nézek ki belőle még egy ciklust:-)))

Akkor annyi a Sziget fesztiválnak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés