Alkalmasak! - Ki győzheti le Orbán Viktort?

2020. június 30. 15:37

Sneider Tamás
Facebook
A magam részéről kért személyt láttok alkalmas miniszterelnök-jelöltnek, akik reményeim szerint egy előválasztás során el is vállalják a megmérettetést.

„ALKALMASAK! - Ki győzheti le Orbán Viktort? Az önkényektől mentes, szabad országra vágyó ellenzéki szavazóinkat egyre jobban foglalkoztatja az, hogy ki lehetne a legalkalmasabb személy miniszterelnök-jelöltnek. Abban szinte mindenki egyetért, hogy a választókerületekben és a miniszterelnöki megmérettetésben csak egy az egy elleni küzdelem hozhat győzelmet. A magam részéről kért személyt láttok alkalmas miniszterelnök-jelöltnek, akik reményeim szerint egy előválasztás során el is vállalják a megmérettetést.

Karácsony Gergely és Márki Zay Péter az a két potenciális jelölt, akiket én szívesen ajánlok mindenki figyelmébe még akkor is, ha Karácsony Gergellyel a nézeteink tekintetében nagy különbségek vannak köztünk, sok mindent másképp látunk, sok történelmi eseményt és személyt másképpen ítélünk meg. Szimpatikus, hogy hajlandó korrigálni, amikor egy-egy kérdésben beláthatóan »túltolja a biciklit«.

Öt érvem van mellettük. Röviden mindketten:

Kompromisszumkész politikusok.

Észérvekkel meggyőzhetőek.

Demokraták.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 161 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Javítok: Klára asszony nem másodvonalbeli. Ő kőkemény elsővonalas, csak épp nem politikus. Ezt a szerepet csak a cél érdekében játsza. A cél pedig a család vagyonának és befolyásának további növelése. Sajnos a férje teljesen erodálta magát, így most neki kellett előlépni az árnyékból. A nagyinak már nem áll jól a reflektorfény. Mondjuk az Klárikának sem igazán...

Amiket itt leírtál, azt még az EU-ban sem mondták, a választás rendje szerintük is tagállami hatáskör. Nem tűnt fel, hogy csak ti siránkoztok miatta? A NATO-val pedig ne röhögtesd ki magadat, mert összekevered a Varsói Szerződéssel, ők vonultak be a nem tetsző országokba.

A NATO nem a Varsói Szerződés.

Mióta referencia az EBESZ és a bukaresti rádió? Neked lehet az, de értelmes ember röhög rajtuk.

És ez a Roy volt a legélesebb kés a Mozgalomban..

Bukaresti Rádió nevű román honlap miért lenne nekem referencia? Még akkor is, ha megismétli az EBESZ szólamait. Vagy úgy gondolod, hogy az EBESZ könnyű fajsúlyát a Radio Romania magyar nyelvű honlapja növeli?

Jó, most ne menekülj egyik hülyeségből a másikba. Aki az EBESZ jelentését a Radio Romania magyar nyelvű honlapjával akarja hitelesíteni, az vagy hülye, vagy román troll. Ennyit rólad, csak azért nem ikszellek ki, mert jókat tudok röhögni rajtad, akkor is, ha nem válaszolok.

A lopott nickeddel ne várj sokat másoktól.

A skinhead eljutott KariFeriig, Dobrevékig. Nem volt hosszú bonyi út.

Nem csodálom Jákob le tudta puccsolni Royt. De most ott tornyosul a puccsok mestere, maga Dobrev Klein Feri.

KariFeri 2018-ban olyan sikeres volt, hogy majdnem kiesett az mszp+P pártszövetség. Aminek listavezetője volt. Innen szép a győzelem.

Kurva hejes irás...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés