Rétvári: Szabó Tímea nem mond számokat, mert megcáfolnák az állításait

2020. június 29. 12:02
A Párbeszéd politikusa az általa az Országgyűlésben hangoztatott kamusztoriért máig nem kért elnézést – mutatott rá az államtitkár.

Az Orbán-kormány idei teljesítményét értékelte az Országgyűlésben napirend előtti felszólalásában a Párbeszéd frakcióvezetője.

Szabó Tímea

A Párbeszéd politikusa felszólalásában arról beszélt, hogy a parlament ezen a héten fogadja el az ország jövő évi költségvetését. Véleménye szerint ez kiváló alkalmat ad arra, hogy megnézzük, Orbán Viktor és kormánya hogyan gondolkodik az országról, a magyar emberekről, és miképp képzeli el a jövőt. A frakcióvezető meglátása szerint a miniszterelnök „saját gyarmataként tekint az országra”. Szabó Tímea becsmérlő szavakkal illette a jövő évi költségvetést is.

Rétvári Bence

Az elhangzottakra a kormány részéről Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára reagált. Rétvári Bence először arról beszélt, hogy Szabó Tímea kiérdemelt egy „Sánta kutya-díjat”, hiszen vehemens megnyilvánulásai során előszeretettel hivatkozott Németh Athinára, arra az álmentősre, akinek az elbeszélése alapján egy kamuvideó is készült. Az államtitkár felhívta arra a figyelmet, hogy bár kiderült, hogy a videóban valótlanságok hangzanak el, ennek ellenére az ellenzéki képviselő nem kért elnézést. Majd hozzátette, hogy Szabó Tímeának az a párbeszéd és a demokrácia, hogy bemegy az ülésre, valótlanságokat állít, bekiabál, majd kiviharzik az ülésről.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az "is" a második eset ezerből. Neked "is" igazad van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés