A magyarok nem hülyék

2020. június 27. 14:14

Horváth K. József
888.hu
Az emberek már 2010-ben is szabad akaratukból választották meg Orbán Viktort totális baloldali propaganda mellett.

„Magyarországon demokrácia van. Az emberek már 2010-ben is szabad akaratukból választották meg Orbán Viktort kétharmaddal, amikor még totális baloldali propaganda tombolt Magyarországon. A magyarok nem hülyék, bármennyire is ezt akarja elhitetni velünk Hadházy nyomorult hitlerezése, amiért már önmagában a politika szemétdombján lenne a helye.

Nem kell hozzá propaganda. A kormánypárti médiumok hiányában azonban kizárólag a baloldali propaganda jutna el hozzájuk, ami nyilvánvalóan súlyosan sértené a tájékozódáshoz való állampolgári jog gyakorlását. (Hitler vagy Sztálin idejében ilyesmiről szó sem lehetett, mert azonnali halál járt érte.)

Hadházy elvetemültségére jellemző, hogy nem riad vissza a legszélsőségesebb megnyilvánulásoktól sem. Lyukas zoknis, igénytelen ember, aki a hatalom megszerzése érdekében mindent megtesz, miközben jól tudja, hogy az újbóli baloldali hatalom ismételten nagyon rosszat tenne hazánknak. Hiszen még jót sohasem tett.

Sajnálatos, hogy a baloldal képviselői a háttérben rendszeresen kooperálnak vele. Most éppen a Momentum és az MSZP a ki nem töltött vagy még fel nem használt nemzeti konzultációs kérdőívek összegyűjtésében. (Talán még a levélszekrényekből való kilopkodásában is.)

Csak utalni tudok Deutsch Tamás László Imrével kapcsolatos kijelentésére, amelynek értelmében ha Hadházyval a jövőben is közösséget vállalnak, úgy az azt jelenti, hogy Gyurcsányék, Karácsonyék, Jakab Péterék számára is »példaértékű és dicsérhető a náci vezér, Adolf Hitler munkássága«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hatalom megszerzése érdekében a ballibnél nincsenek fékek és ellensúlyok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés