Ez már zaklatás

2020. június 26. 22:08

Ecsenyi Áron
Facebook
Az LMP egyik elnökségi tagja és most az egyik DK tag is szexuális céllal keresett meg nyilvánosságért cserébe.

„Ez már zaklatás. Pár hónapja az LMP egyik elnökségi tagja és most az egyik DK tag is szexuális céllal keresett meg. Nem tudom tolerálni. Mind a két férfi ugyanis elég egyértelmű ajánlatot tett, mikor azt pedzegettem, hogyan tudnának segíteni abban, hogy média nyilvánosságot kapjon a szocialista rendszer kritikája. Alapvetően károsnak és immorálisnak tartom, hogy ennyi állami intézmény van és azokat adómilliardokkal kell finanszírozni a kisembernek. Érdekes módon a Pesti Srácok egyből elfogadta a vitaajánlatomat, nem aláztak meg, mikor nyilvánosságért koldultam. Ellenzéki oldalról pedig egyelőre csak ilyen »ajánlatokkal« leptek meg.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A pridehónap kihozza az állatot az ellenzékből.

Jah, masszív libertáriánus. Kevés van belőlük manapság.

A libertariánus szemléletnek is megvan a helye. Persze azt totál nonszensznek tartom, hogy az adókat 75%-kal csökkentsük le, és persze ennek megfelelően az állam vonuljon ki egy csomó területről a gazdasági életnek.

Igen, olvastam pár írását. Nem tudok mit kezdeni vele, ugyanis semmi új nincs benne:

https://hu.wikipedia.org/wiki/..

:D lehet, félreértette.

Jah nem, csak az alapelvet leíró kifejezést akartam belinkelni. Csak arra utaltam, hogy ez a filozófia egyáltalán nem új, és már számos esetben felszínre kerültek a problémái. Adam Smith könyvét érdemes elolvasni, az kábé lefedi az összes fontos alapelvet.

A libertáriánusok a piac mindenhatóságába vetik a hitüket. Az autoritáriusok, "vezérelvűek", az állam, az intézményrendszer mindenhatóságába vetik a hitüket. Az optimum, szokás szerint, a kettő közt helyezkedik el.

Minden tisztelt jobboldali hozzászóló is tartózkodhatna a trágár kifejezésektől, bármennyire is felbosszantja az itt tömegével megjelenő ballib provokator.
Csak egy iksz és kész.

Jól:-)
A dk-s ki lehet????
Rájuk jár a rúd:-))))

Hihető. De csak az egyikre van tippem.

Én ismerem őt! Egy szellemi toprongy, aki masszív és fékezhetetlen liberális. a legvadabb fajtából. Odavaló Seattle belvárosába. Nem kell semmi állami, minden legyen magán és ez a tökéletes. Vagy valami hasonló. Arra sem érdemes, hogy az ember időt töltsön vele. A világról szerzett ismeretei meg pont ezek. Rácsodálkozik arra, ami már egy 14 évesnek is evidens, mert megtanulta a szüleitől.

Tökéletesen egyetértünk!

Nem, ez egy netto hülye. Csak megtalálták őt a hozzá hasonlók!

Mondja ezt egy ostoba pufajkás nyugger. Sértegetni csak az tud, aki számít. Te nem.

Ki mondta, hogy a környezetemben van?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés