A francia újságírás mikrokozmoszának Orbán-fóbiája

2020. június 25. 13:44

Kevin Bossuet
Látószög blog
Ideje lenne, ha az említett táborhoz tartozó újságírók felhagyjanak a valóság átírásával.

„Mindazok a francia újságírók, akik oly tisztességtelenül veszik célba Orbán Viktort, rajta keresztül végül is mindazokat a magyarokat sározzák be, akik pártjára szavaztak, s akik nem akarják, hogy országukon úrrá legyen a globalizáció és a tömeges bevándorlás. Ezek a választók egyébként lényegében támogatják a magyar kormányt a határok és a népszuverenitás védelmében, s éppen ezért nehéz a miniszterelnökkel szemben erős és szilárd ellenzéket kiépíteni. Ami azt illeti, a sokat szenvedett ország történetének (a török hódoltságnak, az Osztrák–Magyar Monarchiának és a kommunizmus uralmának) ismeretében érthető, hogy a magyar nép olyannyira kötődik identitásának védelméhez és annak megőrzéséhez.

Következésképp ideje lenne, ha az említett táborhoz tartozó újságírók felhagyjanak a valóság átírásával, és ne Orbán alakját használják fel saját harcos ideológiai céljaiknak a népszerűsítésére. Egyszóval hagyhatnák, hogy Orbán Viktor belátása szerint kormányozza országát, és tiszteletben tarthatnák a magyarok akaratát, mert hiszen az ő döntésük alapján lett miniszterelnök. Végül is azért nyert többször is nagy többséggel választást, mert sikerült gazdaságilag felemelnie Magyarországot, éspedig olyan politikával, amelyre megválasztották, és ez egyebek között a bevándorláspolitikájára is érvényes. A magyar nép tiszta tudattal választott.

Túlságosan is jól ismeri a diktatúrát ahhoz, hogy ismét olyan rendszert engedjen felemelkedni, amely a múltban annyi boldogtalanság forrása volt. Legyünk továbbá biztosak abban, hogy ha a népek akaratával szemben akarnak egyesek nagy elveket és reformokat rákényszeríteni más országokra, nem szabad meglepődniük, ha azok a népek a sarkukra állnak, és így fokozatosan új erőviszonyok jönnek létre Európában. Mert ahogy a maga idejében de Gaulle tábornok mondta, »magától értetődik, hogy bárki felugorhat bakkecske módjára egy székre, és onnan kiálthatja világgá: Európa! Európa! Európa!...  ez azonban semmit sem eredményez, semmit sem jelent. Ismétlem: a dolgokat úgy kell megragadni, ahogy vannak...« Szóval nézzük a dolgokat a maguk valóságában, főleg pedig a népeket a magukéban, és hagyjuk abba az agymosást, amelynek az a célja, hogy megtagadtassa velük azt, ami a legértékesebb nekik: szuverenitásukat és identitásukat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A bevándorlás-bevándoroltatás leglátványosabb kudarca a mostani zavargáshullám. Nincs itt semmiféle integráció, vagy békés egymás mellett élés.

Úgy tűnik, hogy sem a franciák, sem az angolok, az Usa meg aztán főleg nem lesz képes megszabadulni ezektől, ezért kénytelen-kelletlen továbbmenetelhet a "rasszizmusellenes" kommunizmus útján. Kelet-Európa talán nem olyan vonzó sem a négereknek, sem az araboknak, hogy itt akarjanak maradni, de ez nem tart örökké.

Az a szólam, hogy a sokszínűség erőssé tesz, ennek épp pont az ellenkezőjét látjuk, a sokszínű nagyvárosokban döntögetik épp a befogadó nemzet szobrait, kényszerítik őket nyílt megalázkodásra. Ez itt nálunk nem történhet meg!

,,szervilizmustól csöpögő, csúsztatásokkal teli cikk,,

Hol van benne csúsztatás? Sehol.

Tények vannak benne és a szerző ahhoz fűzi hozzá a véleményét.

A hozzászólásaid alapján inkább rád vonatkoztatható a szervilizmus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés