Panaszkodik a fene!

2020. június 24. 15:23

Soproni Tamás
Facebook
Álljanak végre a sarkukra, ne féljenek aputól!

„Panaszkodik a fene! Csak rögzítjük a tényt, hogy az elvonásokkal a miniszterelnök megfojtja Budapestet. Ahogy apák napján kiderült, Önök szeretik apunak szólítani, úgyhogy mondhatnánk, hogy rossz apuka, és abuzálja a fővárost. Nem a polgármestereket, nem Karácsony Gergelyt, hanem a fővárosiakat. Nem a momentumos fővárosiakat, nem az ellenzéki fővárosiakat, a fővárosiakat általában. Akiket mi itt mindannyian képviselünk.

Tegnap Kovács Péter polgármester úr a költségvetési bizottság ülésén elmondta, milyen jól jár majd Budapest a HIPA-val kapcsolatos módosításokkal. Szeretném jelezni, hogy ez nem igaz. Terézváros általános működési támogatása például növekszik 2021-ben. 700 millió forinttal. Szép szám. És igaz is. Csak közben a szolidaritási hozzájárulásunk közel 2 milliárd forinttal nő. És akkor nem beszéltünk még a gépjárműadó elvételéről, a kieső parkolási bevételekről vagy éppen az értelemszerűen növekedő szociális kiadásokról.

Én csak egyet kérek Önöktől: álljanak végre a sarkukra. Ne féljenek aputól.

Nekem rosszabb az elérésem a miniszterelnök úrhoz. Nincs meg a telefonszáma. De ha megadják, szívesen felhívom én is.

Kovács Péter polgármester úr, amikor a karmelitában jár, ne csak szelfizgessen, és ne csak a jövő évi gépjárműadó miatt lobbizzon, hanem mondja el a miniszterelnök szemébe, hogy ez így nem mehet tovább. Továbbítsa neki Bese polgármester úr kérését, a csepeliek útfelújításra vonatkozó kérését, továbbítsa neki a Lánchíd miatt aggódók üzeneteit.

És továbbítsa az én kérésemet is: szüntesse be a háborút, ne abuzálja a budapestieket. Dolgozzunk együtt. A fővárosiakért. A magyarokért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én budapesti vagyok, nem Karácsonyra szavaztam, nem is érzem, hogy a főpolgármester az én főpolgim lenne.
Nem akárkiknek nyilatkozik, szelektál a médiák között, vagyis sosem tudom meg tőle, hogy mit is akar.
Ugyanis nem olvasok ellenzéki lapokat, nem vagyok fenn a facebookon. Semmibe veszi a nem rá szavazókat és azokat a médiákat, akik bennünket képviselnek.

Aki itt abuzálja a budapestieket, az pont te vagy, amikor nem engedted felállítani a kettős keresztet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés