Németországban is menetel a kulturális forradalom

2020. június 23. 11:21

Koenen Krisztina
Neokohn
A baloldali antifa és a radikális migránsok közötti szövetség nem sok jót ígér a jövőre nézve.

„Dietzenbach egyik negyede már évtizedek óta szociális gyújtópontnak számít. Egy nagyzási hóbortban szenvedő volt polgármester a nyolcvanas években színes, multikulturális központtá akarta felvirágoztatni az álmos kisvárost. Megépíttetett három toronyházat, melynek lakásait bevándorlóknak és vendégmunkásoknak adták bérbe. A dolgozó emberek hamarosan elmenekültek a házakból, és maradtak a bevándorlók, migránsok és gyermekeik. A házak hamarosan a drogkereskedelem, a lopás és rablás központjaivá váltak, sőt a városszéli kertek alján még egy szabadtéri örömházat is működtettek az ott lakók. Így ment ez több évtizeden át. Május elején azonban váratlan esemény történt: Megjelent a rendőrség és a készenléti rendőrség, és ki tudja miért, kirámolta a három ház pincéit. Négy hatalmas teherautó szállította el az ott talált rabolt javakat: több mint 200 értékes kerékpárt, elektronikai cikkeket, mobiltelefonokat.

Ekkor született meg a rendőrség elleni csata terve. Két héttel később a »fiatalok« felgyújtottak néhány szemétgyűjtőt és egy pincét, majd kihívták a tűzoltókat, akik, mint minden ilyen esetben, rendőri kísérettel érkeztek. 50 nyilvánvalóan nem német fiatal férfi előre előkészített téglákkal, kövekkel és molotov-koktélokkal várta őket. A baloldali antifa és a radikális migránsok közötti szövetség nem sok jót ígér a jövőre nézve. A jogon és államon kívüli területek száma egyre növekszik. Már a 2015-ös migrációs hullám előtt is több városban és vidéken felosztották a területeket a különböző arab és török klánok között. 2015 óta azonban új klánok érkeztek meg, akik most a régiekkel befolyási övezetekért harcolnak. A rendfenntartók így gyakran két tűz közé kerülnek, mint a múlt szombat éjszakáján Stuttgartban.

500 »fiatalember« a belváros utcáin egymásnak esett, és több órán át harcolt egymással. Közben szétverték a környező boltokat, a rendőrség és a készültségi rendőrség csak a szomszédos tartományokból segítségre siető erőkkel tudta a tomboló erőszakot megfékezni. Letartóztatásokról nem tudunk. A rendfenntartó erők az államtól és a politikai elittől semmilyen támogatást nem várhatnak. Berlinben most új szabályt vezetett be a baloldali-zöld városvezetés: a rasszizmus elleni harc jegyében a rendőrség nem ellenőrizhet senkit a kinézete alapján, vagyis elég, ha valaki nem fehér bőrű németnek néz ki, hogy minden ellenőrzést elkerüljön. Úgyhogy miután a berlini drogpiac teljes egészében afrikaiak kezében van, akár legalizálhatnák is a drogkereskedelmet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hol van az állam?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés