Köztereinket meg kell tisztítani a fasiszta indoktrinációtól

2020. június 20. 21:15

Bőtös Botond
Csehszlovák Kém
A felállított Tisza- és a trianoni szobrokra a válasz csak azok felrobbantása lehet.

„Ha nem döntjük le a szoborokat, nem lesz változás a fejekben sem. Egyelőre ott tartunk, hogy Toroczkai Lászlótól Nyári Krisztiánon át Schiffer Andrásig gyakorlatilag senki nem érti az antirasszista forradalom lényegét Magyarországon. Na, de lassan megérkezem Bécsbe, van 50 percem átszállni, eszem egy kebát és Budapestig befejezem a cikkem is a témában.

(...)

Nyugodtan hozzászámolhatod a mintegy félezer trianoni kutyahugyozást, ami a magyarok sovinizmusát indoktrinálja újra. Tisza szobra a »nemzet« főterén, a Kossuthon áll, tehát a mai fasiszta társadalommérnökök indoktrinálása ellen itt nem elég a ledöntés és a Dunába dobás. A felállított Tisza és a trianoni szobrokra a válasz csak azok felrobbbantása lehet. A NER megbuktatása után nemcsak a bűnözők sittre juttatása a feladat, de a köztereinket is meg kell tisztítani a fasiszta indoktrinácitól.

(...)

»Ez nem Amerika, ez Magyarország.« - Ez sajnos igaz. Itt egyelőre tombol a fasiszta ellenforradalom, a progresszív műhelyeket megsemmisítették Orbánék, a valóban baloldali és liberális gondolkodókat elkergették külföldre vagy a magánéletbe, az újságírókat és nem vállaltan fideszes vagy egykor ellenzékinek tűnő politikusokat becsicskították. A realitás az, hogy utódvédharcokat folytatnak azok, akik ma nem a NER közvetlen haszonélvezői. Tehát sajnos a magyarországi szobordöntögetések egyelőre még arrébb vannak, ma ott tartunk, hogy egyelőre most állítják fel azokat a szobrokat, amit egy kulturális forradalom majd elsöpörhet egyszer. De mint mindennek, ennek is eljön az ideje. Ha valami Nyugaton elindult a periferiára mindig később érkezett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 238 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Húzzál te a repedtsarkú kurva anyádba, te mocsok!
Csak úgy barátilag.

Ez a legalja. Többek között ez kurvázta le a ruszkik által megerőszakolt magyar nőket.

Egészen elképesztő, hogy egy ilyen szöveg magyar nyelven megíródik... komolyan mondom, szinte kizárt, hogy ennek kb. a tükörképe román, szerb vagy szlovák nyelven létezzen...

Nem kell ijesztgetni a fasizmussal, mert megjelenik.

Nyilvánvalóan őrült.

Ez nem paródia.
Pl:
Bőtös volt az, aki korábban azt írta:

“Bízom abban, ha megbuktok néhány napig még nem áll vissza a demokrácia és az ilyen alakok testét az árokpartról lapátolják fel egy IFA-ra!!!!”

https://magyarnemzet.hu/belfol..

Counter, téged ezen az új nickeden is csak kiixelni tudlak.
X

Így van. Menjen a vaskefe és álljon helyette egy tisztességes 56-os emlékmű, amely tartalmazza annak világhírű ikonjait: lyukas zászló, molotov koktél, lánctalp, dióverő puska, stb.

A "rabszolgatörvény" elleni, 2018. decemberi, a parlamentben kezdett, majd az MTVA-ban folytatott bohóckodás óta egyik bohóc sem volt képes közzé tenni valamit arról, milyen következményei voltak a "rabszolgatörvénynek"? Melyik cégnél, hol, mikor történtek felháborító visszaélések? Még ők maguk sem voltak képesek, de inkább nem is akartak bizonyítékot elővenni a 2018. decemberi hőzöngésük igazolására. Az már munkával járt volna, és az büdös nekik. Ez is azt mutatja, hogy nem a munkavállalókért aggódtak, azt rövid úton elfelejtették, csak ürügyet kerestek a szánalmas mutatványaikhoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés