„Mocskos zsidók” – ordították az antirasszista tüntetők

2020. június 14. 12:33
Antiszemita rigmusokat kántáltak az antirasszista tüntetők Párizsban.

A párizsi Place de la République-on összegyűlt antirasszista tüntetők többek közt a jól ismert „mocskos zsidók” rigmust ordították a demonstráción, melyet az elfogadás jegyében hívtak össze. A tüntetők emellett Izrael-ellenes transzparenseket is lobogtattak – tájékoztat róla a The Jerusalem Post.

 

 

A rendőrségi brutalitás ellen folyó, hetek óta tartó amerikai Black Lives Matter mozgalom immáron Európában is szervez megmozdulásokat, mint tette ezt többek közt az Egyesült Királyságban, Németországban, Svájcban és Franciaországban is. A franciaországi eseményeket Adama Traoré mali származású francia állampolgár 2016-os halála kapcsán hívták életre, aki szintén rendőri brutalitás áldozata lett. A párizsi események onnantól fajultak el, hogy a BLM-mozgalommal szembeni ellentüntetők egy csoportja a rendőrségi tiltás ellenére felmászott a demonstráció központi teréhez közel eső egyik épületre és egy molinót lógatott le, melyre az volt írva, hogy „igazságot a fehérek elleni erőszak áldozatainak!”. A BLM-felvonulás tagjai erre skandálták válaszul a „mocskos zsidók" rigmust. A rendőrprefektus erről mind jelentést tett a rendőrbíróságnak is.

 

 

Több antirasszista tüntető is palesztin zászlókat lobogtatott és „Igazságot Palesztinának” feliratú pólókat viselt. Hasonló események zajlódtak az Egyesült Államokban is, ahol az Amerikai kampány a palesztin jogokért nevű szervezet Izraelt vádolta meg több afroamerikai haláláért is, azt állítva, hogy az IDF (Izrael hadereje) képzi ki az amerikai rendőrséget az emberi jogok megsértésére. A szervezet egyik tweetjében egyenesen úgy fogalmazott, hogy „az izraeli katonaság rasszista és elnyomó rendőri taktikákra oktatja az Egyesült Államok rendőrségét, amelyek szisztematikusan a fekete és a barna testeket célozzák”. A szervezet állításait az Amnesty International hasonló kijelentéseket tartalmazó 2016-os jelentésével húzta alá.

Összesen 243 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jól látom, a leggazdagabb zsidók saját hitsorosaikat szívatják már megint?

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. június 14. 17:57

"...melyet az elfogadás jegyében hívtak össze." hogy ez milyen szép. Ez az új baloldal, vagyhogyishíjják, egy igazi frankenstein-torzó.

Akkor Knézyt idézve: gyerekek ez beszarás, vegye fel valaki, tegyük el ezt szilveszterre a kis színesbe...

Itt is igaz, hogy minden pofon jó helyre megy.

Kicsit ideges lettél, így nálad nyelvtanilag a "közünk" a megfelelő formula. Így a mondatod nyelvtanilag jó lesz, csak értelmét tekintve sántít: minden beírásod a mostani antifa-BLM-antirasszizmus-nemzetellenesség tengely mentén fekszik- tehát van közöd hozzá, hiszen itt is sok időt töltve lemming mód szorgoskodsz...

A feketerigó nem piszkít a saját fészkébe, ahogy a vörösbegy sem teszi azt...

Elég sok ballib kötődésű nemzetközi szervezet mutatta ki rólunk. Akkor sem hittük.

Rossz érzéseim vannak. A cseheknél már volt egy szoborrongálás.
Remélem, itthon minden szobor be van kamerázva, hogy el lehessen kapni az agresszorokat.

Szia!
Még nem buktak meg, addig még sok kárt fognak okozni.

TGM-nek tegnap,
precedens.mandiner.hu (46)
OberEnnsinnen 2020. június 14. 10:50 @Harangláb

„Aki nem antifasiszta, nem fasiszta.
Csak egy kicsit.”

TGM-re csak annyit:
Aki nem antiszemita, az szemita.
Csak nagyon nagyon...

TGM megmondja, ki a fasiszta

Nincs új a nap alatt, elvégre a Szovjetunió és kommunista csatlósai 67 óta Izrael ellenesek, a KGB által konstruált Palesztina legfőbb célja Izrael ellehetetlenítése volt.
Csak a halott zsidó a jó zsidó a (szél)balos és(szél) jobbos, iszlamista söpredéknek.
Csal a keresztény konzervatívok támogatják Izraelt, így nem is csoda, hogy Izraelben még a balos is jobbos, ami fáj a balos és arab csürhének.

Én a helyedben nem szívesen mennék szembe egy tökös fasisztával, ma sem.

Sajnos, amikor Antall József miniszterelnök lett, nem a szefárd, hanem a hangadó askenázi-senkiházik mondták meg neki, a csillagászati államadósság miatt mihez tartsa magát..., ahhoz, hogy kamatokat tejeljen, lehetőleg Soros-i mértékkel, az örökkévalóság végéig, ill. azon is túl.

Igen, "a leggazdagabb zsidók saját hitsorosaikat szívatják már megint"
Mint csinálták a teljes második világégés alatt.
És kitervelten ebből, az ártatlan európai zsidóság halálából építettek maguknak pénz- és uralomkatedrálist...

A védett állat lelegelte a védett növényt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés