Ferenc pápa üzenete Bayer Zsolthoz

2020. június 11. 7:34

Kácsor Zsolt
Népszava
Letérdel, és megcsókolja a „kibaszott négerek mocskos bakancsát”.

„Nem szeretném kereszténységből kioktatni a keresztény magyar jobboldal keresztény magyar megmondóembereit – hiszen hogyan is jövök én ahhoz, hogy egy »szerencsétlen, nyomorult, ócska kis proliként« beleszóljak a keresztény magyar emberek dolgába –, de azért azt bizonyára megengedik, hogy felhívjam tisztelt figyelmüket a világ egyik legbefolyásosabb vezetőjének, Ferenc pápának a dél-szudáni látogatására. És arra, hogy ott milyen elképesztő dolgot művelt a tárgyalópartnereivel. Ó, persze, tudom, hogy mióta Ferenc pápa merészelte védelmébe venni azokat a »rohadék, tetves, mocskos migránsokat« – akik a keresztény magyar haza vesztére törnek –, azóta Ferenc pápa kihúzta a gyufát a keresztény magyar jobboldalon. És azóta nem számít ő már tényezőnek, hanem csak egy »migránsokat simogató, elhülyült vénembernek« tartják egyes magyar keresztény jobboldali megmondóemberek.

De talán mégis eljut hozzájuk a pápa dél-szudáni üzenete. A kép ugyanis meglehetősen erős. Mármint az a kép, amelyen Ferenc pápa, ez a migránsokat simogató, elhülyült vénember letérdel, és megcsókolja a »kibaszott négerek mocskos bakancsát«. Értjük persze, hogy Bayer Zsolt azért nyilvánul meg mocskos szájjal, mert rajongva szereti a magyar hazát, és amikor úgy érzi, hogy a rajongva szeretett magyar hazáját a »liberális buzik« megsértik, akkor őneki zsigerileg muszáj mocskos szájjal megvédenie az elmúlt ezeregyszáz évet. Azt is értjük, hogy azt hiszi: a trágárkodás nem az ő sajátja, hanem a korszaké, és ő nem tud mit tenni, neki trágárkodnia kell, hogy »átmenjen az üzenet«.

Ő és a hozzá hasonlók mindig ezzel szoktak védekezni. Hogy – úgymond – át kell ütni az ingerküszöböt, különben »elsikkad a mondanivaló«. Csak azt felejtik el, hogy a mocskolódó, uszító, trágár szavak mögött nincsen semmi. Nincsen semmiféle üzenet, semmiféle mondanivaló, amit érdemes volna a közvélemény tudomására hozni. De nézzék csak a pápát, amint letérdel és megcsókolja a feketék lábát. Abban a pár másodpercben több üzenet van, mint Bayer Zsolt összes eddigi írásában.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a helyzet, hogy ebben a szövegben sok igazság volna, csakhát Bayer szidásának nincs valami nagy sportértéke.

De azért a Ferenc pápa sem örülne annak, ha teljesülne Bajazid szultán fogadalma, és szent Péter templomában abrakoltatnák a bevándorlók lovait vagy egyszerűen mecsetté alakítanák.

Leginkább azt, hogy Bayer trágársága mögött a nagy büdös SEMMI ásít. Evvan.

Sokat elmond Ferenc pápárol, hogy Kacsor idézi meg ot, de Kacsorrol is, hogy Ferenchez folyamodott. Nem lehetett kicsi az a kín!

Semmilyen uszítás nem jó, az már a józan párbeszédre való képtelenség jele, s mivel minden oldalon, magas értelmiségi régiókban is polgárjogot nyert, a mindennapjaink részévé vált.

Miként a minden oldali demagógia, beleértve a minden oldali média munkatársait is, ezt az újságírót is.

Verseny folyik az uszítás terén, de a keresztények - mint sok minden másban - tehetségtelenebbek a balliberális uszítóknál. . Ki vitatná el a leghatásosabb, legprofibb uszító címet Bolgártól, Szénásitól, Désitől, Rangostól, Jámbortól, Rónaitól, Bánótól, a HVG-től, az Indextől, a Népszavától, a 168 Órától?

Goj barátaim nagyon le vagytok ezektől maradva. A kormányoldali média még egy tisztességes uszításra is alkalmatlan, már csak az egyensúly kedvéért. Bayer nem uszít, a közhangulatot adja vissza, míg a balliberálisok otthon, baráti körben gúnyolják a gojokat, a cigányokat, a négereket, kifelé meg sunyi, hazug, álszent módon reagálnak. Rettegnek az utóbbiaktól, hiszen ezek lepik el Európát, ezek fogják rendszeressé tenni Európában a pogromokat.

Még jó, hogy Izraelnek van egy felelős, értelmes miniszterelnöke, a normális zsidóság tud majd hová menni, miként a dél-franciaországi zsidóság nagy része. A másik opció, ebben az országban is lehet hosszú távon jól és biztonságban élni, de ahhoz a kisebbségeknek, benne a zsidóságnak is biztosítani kell az Orbán kormány tartós működését, lojálisnak kell lenni a többségi társadalomhoz. Be kell tenni a közösbe a zsidóság által reprezentált mérhetetlen tudást, tehetséget.

Ez a Bayert lejárató cikk azért született, mert nem bírjátok megemészteni, hogy Bayer megnyerte a pert Trágárkával szemben?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés