Anarchia Seattle-ben

2020. június 11. 10:45

Christopher F. Rufo
City Journal
Az Antifa aktivistái autonóm területté nyilvánítottak egy városrészt.

„A Seattle-i Városi Tanács mindenesetre már megkezdte a tüntetők igényeinek elismerését, sőt, támogatását. A szocialista Kshama Sawant tanácsos asszony a hatalomátvételt győzelemnek nyilvánította a kapitalista állam, a militarizált rendőrség és a politikai establishment felett. Három tanácstag helyesli a rendőrség költségvetésének 50 százalékos csökkentését, és úgy tűnik, hogy további tanácsagok állnak az ügy mellé az elkövetkező hetekben. Sawant még a polgármester által bezárt városházát is megnyitotta a tüntetők előtt, akik azonnal el is foglalták az épületet.

Az autonóm övezet veszélyes precedenst teremtett: felfegyverkezett szélsőbalos aktivisták terjesztették ki uralmukat az utcák felett, és alternatív politikai hatalmat hoztak létre a környék nagy részén. De facto rendőri hatalmat gyakorolnak több tucat vállalkozás és helyi lakosok ezrei felett, mindenfajta demokratikus felhatalmazás nélkül. Pár nap alatt, az Antifa félkatonai szervezete megerősített határokat épített, létrehoztak egy kezdetleges kormányzati formát az interszekcionális részvétel elvein állva és egy kalap alatt eltávolították a nekik nem tetsző médiumokat az uralmuk alá vont területről.   

Az autonóm övezet megszállás és túszejtés: a környék lakosai közül az égvilágon senki nem szavazott az Antifára és kormányzatukra. A törvény védelme helyett Seattle progresszív politikai osztálya behódolt a csőcselék igényeinek és minden bizonnyal komoly engedményeket tesznek a következő pár hónap során. Mindez az Antifát erősíti – és tovább rombolja a jogállamiságot az amerikai városokban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megvan az alap a terjeszkedésre.
Szörnyűségek várhatók.

Minden kivágott antifa helyett ültetnek 2 valódi fát, így az egyensúly biztosan meglesz.

Nekik ennél azért több eszük van. Ők - szemben a négerekkel - tisztán látják, hogy ahhoz, hogy fogyaszthassanak, valakinek termelni is kell.

Biztos vagyok benne, hogy a többség ezt elutasítja, és amikor a demokrata párt és a sajtó erre rájön, akkor ejtik az egészet, és, ahogy már előttem írták, ismét ugyanúgy fogják másokon számon kérni a jogállami normák betartását, és, ahogy az lenni, elég sok embert ismét meg fognak tudni erről.
A vicces egyébként az ebben az egészben, hogy pont a szabadverseny korlátozása (a sikeres lobbitevékenységek által) vezetett oda, hogy rengeteg embernek csökkent az életszínvonala, most őket behergelték azzal, hogy ez a kapitalizmus hibája (holott pont a szabad verseny miatt lettek alig több, mint százhúsz év alatt a világ leggazdagabb országa), a szocializmus a megoldás, és minél több a baj, annál több szocializmusra lesz szükség. Majd rájönnek ők is, úgy is, mint mi, hogy milyen is az a gyakorlati szocializmus.
Ron Pault sajnálom, hogy nem tudott áttörni a Tea Partyval.

Válaszok:
opht | 2020. június 11. 13:05

A demokraták mosat kivárnak, mert ezzel az üggyel mindenképp nyernek. Ha valóban megdől a rendszer, akkor majd szépen mögé állnak az új hullámnak. Ha majd katonailag leverik, akkor az áldozatokért, a korábbi káoszért, és a rendrakás társadalmi költségeiért Trumpot fogják hibáztatni.

Válaszok:
Karvaly | 2020. június 11. 13:17

A demokraták nem tudják levakarni magukról, hogy nem álltak végig az egész mögött, és hergelték az anarchistákat.

"Remek a móka", igen, de inkább sírni lehetne, mint nevetni.
habár...!
Amikor nálunk, már több mint 100 éve, ugyanez végbement, országosra kiterjedten, 133 dicsőséges népköztársaság néven, a nyugat, az Antant méregkeverői a hasukat fogták jókedvükben.
Hogy budapesti embereik milyen derék munkát végeztek.
De - bocs - pontosítok: budapesti hitsorsosaik, így a helyes.
Mint ahogy a legújabb Galilei Körös Seattle-i hősök bizonnyal nem követelik az othschild-nemzetség felszámolását, csak úgy általában rasszista elnyomókét.
Akik között feltűnően sok a fehér, keresztény hetero... - a szocialista reklámszogenjük szerint.

Itt az folyik, hogy a nemzsidó nemháttérhatalom Trump ellen - mivel legyőzni nem tudja - beveti az államcsíny nevű társasjátékot.
Itt, ez a játék arról a játékelméleti törvényről szól: ha nem tudsz győzni, borítsd az asztalt a partneredre.
Ebből a közönség meg fogja érteni, hogy a partnereddel nem lehet egy játékot sem játszani, főként, ha a médiádból napi/24 órában ez és csak ez jön át, minden hullámsávon.
Nem tud jtszani, nem ismeri a szabályokat, össze-vissza lépked, inkompetens, NEM VEHETŐ KOMOLYAN, tehát:
nem megválasztható, de még jobb, ha kiléptetjük, a körből, politikailag nullaként mutatjuk, ... így el sem indul az ősszel.
De mondom: ez a nemzsidó, nemháttérhatalom terve, akik anno a homlokukra csaptak anno: milyen remek a kilátás a dallasi tankönyvraktár hatodik emeletéről.

Atomot nekik! Atomot a bestiáknak!

Képzelem ahogy otthon reggelizik Gyuri bá, és látja a TV-ben, hogy kitört a négerkommunizmus az USA-ban. Most vajon hová fog emigrálni?

Azt hiszem a seattle-i esemény lehetne az imbecil globalista-kommunista forradalom cégére.
Történt ugyanis, hogy az autonóm területet bartelben vivő BLM és antifa harcosok feleajánlották a helyi hajléktalanoknak, hogy költözzenek be a fehér felsőbbrendűségtől, osztályelnyomástól megtisztított zónába. Az eset azzal a sajnálatos fordulattal járt, hogy a hajléktalanok ellopták a vegán antifák tofuját-retkét, így azok kétségbeesett twitterekben kérnek utánpótlást a zónán kívüli szimpatizánsaiktól-vegán sajt, szójatej, gyümölcs, zöldség területen.
Bár még csak két napja élnek kommunizmusban, az éhezés már jelzi jó úton járnak!
https://www.barstoolsports.com..

Köszönöm, de az az igazság, könnyű dolgom volt: csak le kellett írnom amit az élet és a fasz lebegő liberoanarchisták produkáltak...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés