Térkép a határon túli magyarok támogatásairól

2020. június 5. 8:19
A hirado.hu összegyűjtötte azt a több ezer határon túli beruházást, amely a határon túl élő magyarokat segíti gazdasági, valamint oktatási és kulturális területen.

Az elmúlt években a Bethlen Gábor Alapon keresztül Magyarország számos határon túli településen támogatta a helyi kultúra, oktatás, a gazdaság, valamint a hitélet fennmaradását és kivirágzását, amivel orvosolni lehet a száz évvel ezelőtt keletkezett sebeket.

A térképen kategóriánként szerepelnek a különböző települések számára nyújtott támogatások a kultúra, a hitélet, a sport, az érdekvédelem és önkormányzat, a gazdaság és mezőgazdaság, illetve az oktatás területén, valamint a szociális támogatások.

A térkép részletesen tanulmányozható ezen a linken.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vagy azok az országok, amelyeknek a 6t5erületére érkezik a támogatás. Jó lenne egy olyan térkép is, ami azt mutatja meg, hogy a mi saját kisebbségeink mennyi támogatást kapnak az anyaországuktól?

Hazádnak rendületlenül légy híve, Magyar!
A Sorosoknak ne légy híve, nézz át rajtuk, mintha nem is lennének.
Mert nincsenek is, mivel nem teremtenek, nem alkotnak semmi építőt az emberiségnek és az ilyenek nem tartoznak az élet könyvébe... Viszont gyűlöltté, gonosszá tesznek mindent, amihez hozzáérnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés